Webinar Normenkader IBP FO

Gratis webinar van 1 uur in samenwerking met SPEYK, woensdag 27 maart, start om 15:30
Dit webinar heeft al plaatsgevonden, bekijk de opname terug.

Webinar Normenkader IBP FO

Bij Tools4ever zijn we enthousiast om samen met SPEYK jou te ondersteunen in het navigeren door het normenkader Informatiebeveiliging en Privacy voor het Funderend Onderwijs. Tegen 2027 moet elke onderwijsinstelling in Nederland voldoen aan alle 69 normen op een basisniveau. Dit is een grote taak, en we moedigen je aan om op tijd te beginnen en externe expertise te benutten om geleidelijk te werken aan een digitaal veiliger onderwijsomgeving.

Ons aankomende webinar zoomt in op domein 10, oftewel Identity & Access Management (IAM), een cruciaal aspect voor het waarborgen van de digitale veiligheid binnen het onderwijs.

We behandelen de volgende vragen:

  • Hoe navigeer je door het complexe landschap van het normenkader?
  • Welke essentiële eerste stappen moet je zetten binnen dit kader?
  • Wat omvat domein 10, en hoe benader je dit stapsgewijs?
  • Hoe ziet de toepassing van IAM eruit in de praktijk?

Je krijgt ook de kans om tijdens een demo te zien hoe eenvoudig en effectief onze IAM-oplossingen kunnen zijn, gepresenteerd door onze Identity Management Architect Arnout, samen met de waardevolle inzichten van SPEYK-er Daniele. Zij leiden je door de eerste stappen naar een veilige en privacybewuste onderwijsomgeving.

Sprekers:

  • Arnout van der Vorst: Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.
  • Daniele Ingrassia: Daniele Ingrassia brengt 16 jaar ervaring in het onderwijs met zich mee. Als voormalig IT-manager bij een katholieke scholengemeenschap in Zeist heeft hij diepe kennis van technologie en onderwijsprocessen. Nu, als transitiemanager bij SPEYK, adviseert en ondersteunt hij scholen bij hun veranderingsprocessen.

Wil je de digitale veiligheid op jouw school naar een hoger niveau tillen? Zorg dan dat je dit webinar terugkijkt en blijf ook in de toekomst op de hoogte van onze kennis en inzichten over de andere domeinen.

Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Bekijk de opname van het webinar

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Vul je gegevens in om de opname van de webinar terug te kijken.

Locatie: Online
Datum: 27 maart 2024 15:30
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar Normenkader

Webinar Normenkader