Webinar rolgebaseerd automatiseren van user account beheer

Webinar

Webinar rolgebaseerd automatiseren van user account beheer

Vanuit Tools4ever merken wij dat veel bedrijven in bepaalde gevallen nog worstelen met de in-, door- en uitstroomprocessen van medewerkers en alle handmatige, maar ook foutgevoelige handelingen die hierbij komen kijken.

De informatie die reeds aanwezig is in een HR-systeem (o.a. AFAS, Visma/Raet, ADP, SAP) is echter vaak al voldoende om middels een IAM oplossing de gebruikersaccounts en autorisaties geautomatiseerd te beheren. In dit webinar tonen we daarom hoe een gefaseerde IAM-aanpak in combinatie met een cloud gebaseerde en gestandaardiseerde IAM oplossing als HelloID snel tot concrete voordelen voor de organisatie leidt:

  • Vermindering van handmatige en routinematige beheertaken
  • Geautomatiseerde toewijzing van autorisaties via rollen en self-service
  • Meer controle en betere informatiebeveiliging
  • Het eenvoudiger doorstaan van audits (waaronder ISO 27001/2)

We laten zien hoe wij binnen Nederland meer dan 650 organisaties helpen in het kader van zowel gebruikersgemak en kostenbesparing (efficiency) als informatiebeveiliging (security & compliancy waaronder AVG, ISO 27001 en ISO 27002). Dit doen wij onder meer middels een conceptuele schets en live demonstratie van HelloID. Ook delen we tips en valkuilen van dergelijke implementaties. Aan het einde van de sessie is er uiteraard afsluitend de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Foto Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Inschrijven

Hiernaast kan je jezelf inschrijven voor dit webinar. Eventuele collega’s zijn uiteraard ook van harte welkom.

Na je inschrijving ontvang je per email een reservering voor in je agenda en een link naar de meeting.

Locatie: Online
Datum: 13 april 2023 10:00
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Rolgebaseerd automatiseren van user account beheer

Rolgebaseerd automatiseren van user account beheer