Webinar rolgebaseerd user account beheer vanuit ADP

Gratis webinar van 1 uur, donderdag 25 augustus en donderdag 15 september start om 10:00
Dit webinar heeft al plaatsgevonden, bekijk de opname terug.

Webinar rolgebaseerd user account beheer vanuit ADP

Het handmatig beheren van user accounts en autorisaties in de ICT-omgeving is een tijdrovende en foutgevoelige klus. Middels de koppeling tussen de cloud Identity & Access Management (IDaaS) oplossing HelloID van Tools4ever en het HR-systeem van ADP kunnen we dit echter volledig rolgebaseerd automatiseren. In dit webinar leggen we uit hoe deze connector werkt en demonstreren we wat dit kan betekenen voor jouw organisatie.

Veel organisaties hebben nog moeite met het beheer van gebruikersaccounts bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers en externen. Veel van deze processen zijn (semi-)handmatig, arbeidsintensief, foutgevoelig en kennen daarom ook een lange doorlooptijd, wat ten koste gaat van de bedrijfsvoering. Zaken waar organisaties mee worstelen zijn bijvoorbeeld:

  • De tijd die het kost en fouten die worden gemaakt bij het (handmatig) creëren en aanpassen van user accounts en de bijhorende rechten;
  • Het niet (tijdig) intrekken van rechten en licenties als iemand van afdeling verandert of uitstroomt;
  • Problemen met compliance doordat toegangsrechten van gebruikersprofielen niet goed beheerd worden;
  • Voldoen aan ISO/BIO/NEN eisen om te gaan werken met rollen of persona’s in plaats van spreadsheets en copy-user.

Kunnen deze processen efficiënter en veiliger?

Dat kan zeker! Tegenwoordig is het mogelijk om deze processen volledig te automatiseren. Dankzij een directe koppeling tussen de HRM-oplossing van ADP en het IDaaS platform HelloID worden alle personeelsmutaties gedetecteerd en automatisch doorgezet in de gekoppelde systemen, zoals (Azure) Active Directory, Google Workspace, Office 365, TOPdesk, iProtect etc.

Met meer dan 10 miljoen beheerde gebruikersprofielen zijn wij in Nederland dé absolute marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration. Momenteel ondersteunen we organisaties binnen vrijwel elke branche, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening en industrie. Onze oplossingen zijn voorbereid op specifieke uitdagingen zoals medewerkers met dubbele dienstverbanden, medewerkers die niet in het HRM-systeem worden opgenomen en het met spoed moeten aanmaken van accounts of het last minute toekennen van additionele rechten.

In dit webinar demonstreren wij de HelloID software en we leggen uit hoe we andere organisaties ondersteunen met de verschillende vraagstukken.

Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Bekijk de opname van het webinar

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Vul je gegevens in om de opname van de webinar terug te kijken.

Locatie: Online
Datum: 25 augustus 2022 10:00
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar rolgebaseerd user account beheer vanuit ADP

Webinar rolgebaseerd user account beheer vanuit ADP