AFAS Software

OplossingenHR ERP Software Consultancy

Bezoek de website Contact partner

Over AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

AFAS Software x Tools4ever

Als AFAS Certified partner beschikt Tools4ever over een gecertificeerde koppeling met AFAS Profit en AFAS Online. Dankzij deze koppeling is het mogelijk om het beheer van IT-middelen bij de in-, door- en uitstroomprocessen van medewerkers volledig te automatiseren, door AFAS centraal te stellen. Alle wijzigingen in AFAS worden gedetecteerd en automatisch doorgezet in alle gekoppelde systemen.

Neem contact op met AFAS Software!

Dennis van Dijk Manager Partners en Opleidingen, AFAS Software

Contact Dennis van DijkBekijk LinkedIn profiel
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Maak een afspraak [url] => https://www.tools4ever.nl/forms/afspraak-maken/ [target] => ) ) )