Infinity IT logo

Infinity IT

CertificeringenISO 27001 ISO 9001 NEN 7510 BIO

BranchesZorg Overheid Zakelijk

Bezoek de websiteContact partner

Over Infinity IT

Infinity IT wil bedrijven helpen om slimme en creatieve IT-oplossingen te vinden die goed bij je organisatie passen. IT dient volgens ons als springplank om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. We geloven dat kennis en expertise voorop staan.

Door creatief te zijn verbreden we de wereld van mogelijkheden. Dat doen we samen. Daar kun je op vertrouwen.

Specialismen

Infinity IT heeft uitgebreide kennis over verschillende assen binnen de IT-dienstverlening. Consultancy op het gebied van (hybride) infrastructuur tot aan de werkplek. Hierbij hebben we interne kennis die wij aanvullen vanuit ons partner ecopsysteem en onze vendoren. Daarnaast bieden wij Business Continuity Services.

Het liefst helpen we aanvallen voorkomen maar mocht het nodig zijn dan zorgen we ervoor dat jouw organisatie weer snel in business is. Daarvoor bieden we drie belangrijke oplossingsrichtlijnen; kwaadaardig netwerkverkeer onderscheppen, cruciale data veilig back-uppen en met Disaster Recovery.

Tools4ever x Infinity IT

Een veilige werkomgeving is essentieel om jouw bedrijfsgegevens te beschermen tegen toenemende cyberdreigingen. De Workspace Security-component van Infinite Workspace biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsoplossingen en -diensten om ervoor te zorgen dat jouw werkplek veilig is en jouw gegevens beschermd zijn.

De Infinite Workspace biedt meerdere beveiligingslagen om jouw bedrijfsgegevens te beschermen tegen bedreigingen, waaronder;
– User/Security Awareness;
– End-pointbeveiliging;
– Identity and Access Management (IAM);
– Data Loss Prevention (DLP).

Het gedeelte IAM vullen we in met Microsoft Active Directory en Entra ID (Hybride) als IdP en Tools4ever HelloID voor Provisioning, Service Automation en aanvullende Access Management.

HelloID Dienstverlening

  • Advies
  • Beheer
  • Monitoring
  • Ondersteuning (24/7)
  • Ondersteuning kantoortijden
  • Ontwerp en strategie
  • Projectmanagement
  • Technische Implementatie

Neem contact op met Infinity IT

Alwin Perotti Tech Lead Workplace & Security Infinity IT Wilbert Kandt /Co-Founder Infinity IT

Contact Alwin PerottiContact Wilbert Kandt
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Informatie om een partner te worden [url] => https://www.tools4ever.nl/word-een-partner/ [target] => ) ) )