myneva

OplossingenDossiervoering in sociaal domein Maatschappelijk werk Opvang Jeugdzorg Veilig Thuis

Bezoek websiteContact partner

Over myneva

Waarde toevoegen aan het sociaal domein, dat is ons doel. Wanneer onze specialisten en deskundigen uit de verschillende sectoren van het sociaal domein samenwerken, ontstaan er synergiën die een toegevoegde waarde creëren. Want zo divers als de individuele sociale instellingen werken en georganiseerd zijn, zo veelzijdig is myneva voor u ingericht: Wij bieden u software-oplossingen voor alle gebieden van het maatschappelijk werk. De software-aanbieders die in de myneva Group GmbH onder de merknaam myneva zijn samengekomen, worden gekenmerkt door tientallen jaren ervaring, knowhow en honderden tevreden klanten in de verschillende takken van het sociaal domein. Deze competenties bundelt myneva voor jullie. Zo ontstaan sectorspecifieke oplossingen waarvan alle onderdelen van een instelling profiteren: van verpleging en pedagogie tot administratie en beheer.

myneva x Tools4ever

Onze partners zijn van groot belang voor myneva. Gebruik maken van elkaars krachten om de zo altijd de beste oplossing te kunnen bieden aan onze klanten. Als het gaat om on- en offboarding van medewerkers, is het voor iedere organisatie herkenbaar dat dit veel administratie en interne afstemming vergt, zowel voor het verkrijgen van de juiste toegang tot systemen, alsook voor het tijdig intrekken ervan. Tools4ever integreert de verwerking van personele mutaties naar het “usermanagement” in myneva.

Neem contact op met myneva!

Philippe van Kleef Customer success officer, myneva

Contact Philippe van KleefBekijk LinkedIn profiel
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Maak een afspraak [url] => https://www.tools4ever.nl/forms/afspraak-maken/ [target] => ) ) )