Nedap Healthcare

OplossingenZorg Veilig en efficiënt samenwerken één bron Elektronische dossiers

Bezoek website Contact partner

Over Nedap Healthcare

Een oplossing voor de papieren zorgregistratie, zo begon het. Vervolgens werkten we aan slim plansysteem zodat de thuiszorgplanner makkelijker routes kon plannen. En dat bouwde zich verder uit. Geleidelijk aan zijn we steeds medischer geworden. Ondertussen maken we ook oplossingen voor huisartsen en bepaalde medische specialismen. We richten ons niet alleen op de zorgprofessional maar ook op de cliënt of patiënt en diens omgeving: de familie en mantelzorgers.

Nedap Healthcare x Tools4ever

Met de door Nedap certificeerde koppeling van Tools4ever worden taken rondom het gebruikers- en autorisatiebeheer binnen Nedap Ons op een veilige en compliant manier aanzienlijk vereenvoudigt. De koppeling kan geautomatiseerd medewerkers- en gebruikers, weekkaart- en deskundigheidsprofielen, standaard-, aangepast- en rolbereik van autorisaties, meerdere dienstenverbanden, en de toegang middels SSO en sterke authenticatie beheren op basis van bronkoppelingen als het HR- en planningssysteem. Zo hebben zorgmedewerkers vanaf de eerste werkdag altijd precies de juiste toegang tot clientinformatie en blijft er meer tijd over om de zorg nog beter te ondersteunen.

Neem contact op met Nedap Healthcare!

Arend Fekkes Partner manager Integrations, Nedap Healthcare

Contact Arend FekkesBekijk LinkedIn profiel
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Maak een afspraak [url] => https://www.tools4ever.nl/forms/afspraak-maken/ [target] => ) ) )