QAP360 Managed Service Provider

HelloID certificeringenHelloID Provisioning HelloID Service Automation HelloID Access Management

BranchesArchitectuur Engineering en Constructie (AEC markt) Overheid Zorg Zakelijk Onderwijs

Over QAP360

Wij QAP360, staan voor Nederlands vakmanschap waarbij serviceverlening, service-integratie en ondernemerschap ons DNA maakt. Ons samenspel met klanten leidt al jaren tot een toekomst vast bedrijf verankerd met de maatschappelijke behoefte van Nederland. Wij bouwen, implementeren en leveren software en IT services aan toonaangevende projecten en/of organisaties, mogelijk wel aan de Nederlandse projecten van de 21ste eeuw. Hierbij komen techniek, omgeving en proces samen. Met onze services brengen we projecten en/of organisaties in verbinding met de rest van de wereld, en andersom!

Specialismen

  • Service Integratie en Management
  • Frameworks en Solutions
  • Publiek Private Samenwerking (PPS)
  • Frameworks en Solutions
  • Multi Sourcing Integratie
  • Compliancy Systems Engineering
  • Informatie Asset Management
  • Self Service Automation

QAP360 x Tools4ever

QAP360 is in omvang geen groot bedrijf, dat zal en wil het ook niet worden. Onze producten en services zijn de afgelopen jaren wel op grootse projecten en bijzondere organisaties ingezet en daar zijn we trots op. Wij zijn en blijven trots op wat we doen en gaan doen. Ons motto is “Samen Bijzonder”. Dit grijpt terug op ons vakmanschap, het samen realiseren vanuit een (business) context, de samenwerking met Tools4ever en ons ondernemerschap. We willen dit veilig doen, beheerst, aantoonbaar en met oog voor de omgeving. Uiteraard willen we er zorg voor dragen dat we onze beloften nakomen en op tijd de IT services beschikbaar hebben en stellen. En, met het oog voor op de toekomst, ook voor wat betreft de onderhoudbaarheid van de IT services, de duurzame ontwikkeling en het gebruik van onze HelloID services.

Neem contact op met QAP360!

John Kools, CEO QAP360

Contact John KoolsBekijk LinkedIn profiel
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Informatie om een partner te worden [url] => https://www.tools4ever.nl/word-een-partner/ [target] => ) ) )