SLTN logo

SLTN

CertificeringenISO 27001 ISO 9001 ISO 14001 NEN 7510 ISAE Type II

BranchesZorg Overheid Zakelijk

Over SLTN

SLTN is met een omzet van meer dan 285 miljoen euro en ruim 600 hoog opgeleide IT-professionals, één van de grotere niet-beursgenoteerde Solution Integrators die zich richt op het samenbrengen van Business en IT. Dat doen wij al meer dan 25 jaar vanuit onze kernwaarden Passie, Kwaliteit en Innovatie.

Wij nemen al vele jaren de zorgen van ICT uit handen voor organisaties in verschillende segmenten zoals de centrale en decentrale overheid, gezondheidszorg, financiële & zakelijke dienstverlening, transport & industrie en media & entertainment. Wij geloven in de kracht van partnership met klanten en met velen werken wij al jaren nauw samen. SLTN adviseert, ontwerpt, levert, bouwt en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen in lijn met de business doelstellingen van onze klanten.

Specialismen

Onze focus ligt hierbij op de Business Transformation Services thema’s; Digitale transformatie, Business Strategie met IT, Datagedreven Werken en Applicatie Modernisatie. Deze thema’s combineren we met de Infrastructuur gerelateerde thema’s; Digitale Werkplek, Netwerk & (Cyber) Security, Datacenter & Cloud, Domotica en VoIP Telefonie. Dit brede portfolio maakt SLTN een Full Service Solution Integrator die zorgdraagt voor een Future Proof IT-landschap.

Door gebruik te maken van SLTN Managed services is de beschikbaarheid van uw IT-systemen gegarandeerd. U kunt gebruik maken van de verschillende standaard Managed services diensten of voor een beheer contract op maat. Samen met u worden heldere afspraken gemaakt over de gewenste dienstverlening. Wij maken hierbij gebruik van ITIL processen en beschikken uiteraard over diverse relevante ISO- en NEN-certificeringen.

Ook het gedeeltelijk of geheel uitbesteden van uw ICT infrastructuur is mogelijk. waarbij u gebruik kunt maken van ons compleet aanbod van Managed Cloud Services.

Tools4ever x SLTN

In de huidige “mobile first, cloud first” wereld zijn medewerkers gewend om altijd en overal bij applicaties en gegevens te kunnen. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun ‘kenniswerkers’ uit te rusten met een laptop en diensten waar mogelijk af te nemen uit de cloud. Door de authorisaties binnen de werkplek gekoppeld aan informatie in uw HRM en eventueel een planningssysteem hebben gebruikers direct toegang tot alle benodigde bronnen. Doordat mutaties automatisch verwerkt worden, bespaart u veel tijd en is de kans op ongeautoriseerde toegang aanzienlijk kleiner.

HelloID Dienstverlening

  • Advies
  • Beheer
  • Monitoring
  • Ondersteuning (24/7)
  • Ondersteuning kantoortijden
  • Ontwerp en strategie
  • Projectmanagement
  • Technische Implementatie
Emile-schouwstra SLTN

Neem contact op met SLTN!

Emile Schouwstra Directeur Cloud & Managed Services, SLTN

Contact Emile SchouwstraBekijk LinkedIn profiel
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Informatie om een partner te worden [url] => https://www.tools4ever.nl/word-een-partner/ [target] => ) ) )