Tools4ever start 2012 met drie nieuwe medewerkers

Tools4ever start 2012 met drie nieuwe medewerkers

Tools4ever, de marktleider in Identity and Access Management oplossingen, is het nieuwe jaar begonnen met drie nieuwe medewerkers, te weten Robert Bon, Aernout van Groen en Harm Bolwerk. De eerste twee personen versterken de ontwikkelafdeling en zullen zich toeleggen op de verdere ontwikkeling van de bestaande IdM-oplossingen UMRA en E-SSOM. Harm Bolwerk gaat zich toeleggen op het verkopen van deze oplossingen in voor Tools4ever nieuwe markten.

Harm Bolwerk heeft jarenlange ervaring met het verkopen van Identity and Access Management oplossingen voorheen voor diverse andere aanbieders, waaronder Imprivata en Novell. De afgelopen 5 jaar werkte Aernout van Groen als .Net software engineer aan het product Hylo bij MSI (MultiChannel Services & Integration). Robert Bon was 10 jaar senior software engineer bij Dare, fabrikant van meetapparatuur.

Jacques Vriens, algemeen directeur van Tools4ever BV zegt over de aanstellingen: “Het is goed om te zien dat wij als organisatie blijven groeien ondanks de huidige economische situatie. Ook in 2011 zijn we qua omzet weer gegroeid ten opzichte van het jaar daarvoor. Met de komst van deze nieuwe medewerkers ben ik ervan overtuigd dat we in 2012 wereldwijd een nog stabielere positie als markleider van Identity and Access Management oplossingen kunnen verwerven met nieuwe producten en in nieuwe markten.”

< terug naar overzicht