Tools4ever maakt Citrix applicaties beschikbaar in SSO Cloud oplossing HelloID

Tools4ever maakt Citrix applicaties beschikbaar in SSO Cloud oplossing HelloID

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), integreert Citrix Storefront in HelloID, het cloud gebaseerde portaal en SSO-oplossing voor webapplicaties. HelloID biedt eindgebruikers een portaal dat eenvoudig en veilig toegang geeft tot cloudapplicaties op hun smartphone, tablet en/of laptop. Het voordeel van deze oplossing is dat je maar één keer in hoeft te loggen om toegang te krijgen tot webapplicaties.

Door de naadloze integratie van HelloID met Citrix Storefront worden de applicaties uit Citrix Storefront direct tussen de andere webbased applicaties in het HelloID portaal getoond. Een eindgebruiker heeft dus niet twee portalen (Citrix Storefront en HelloID) maar één geïntegreerd portaal. Het voordeel voor de eindgebruiker is dat hij effectiever en dus productiever kan werken, omdat hij beschikt over één overzichtelijk portaal, waarbij alle noodzakelijke applicaties direct beschikbaar zijn en waarbij hij maar één keer hoeft in te loggen.

“Citrix biedt al jaren remote toegang tot Enterprise applicaties. Door de naadloze integratie met HelloID is het nu mogelijk om zowel gepubliceerde Citrix applicaties automatisch als webapplicaties aan de eindgebruiker aan te bieden via één platform.”, zegt Jacques Vriens, algemeen directeur van Tools4ever.

< terug naar overzicht