Tools4ever verkrijgt Citrix ready certificering

Tools4ever verkrijgt Citrix ready certificering

E-SSOM volledig compatible met Citrix producten

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), is met het product Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM) door Citrix gevalideerd en heeft de Citrix Ready status verkregen. E-SSOM is door Citrix grondig getest op een aantal criteria en volledig gecertificeerd bevonden voor compatibiliteit met de producten van Citrix, waaronder XenApp en XenDesktop. Deze Citrix Ready certificering maakt het voor klanten eenvoudiger om de meest geschikte oplossingen te vinden voor hun specifieke behoeften.

Veel organisaties die Windows XP uitfaseren en een nieuw werkplekconcept implementeren, combineren dit met Citrix XenApp/XenDesktop en de Follow Me functionaliteit van E-SSOM. Deze Follow Me functionaliteit maakt het mogelijk dat gebruikers na inloggen en opstarten van de benodigde applicaties hun ingelogde virtual desktop ‘meenemen’ naar een andere werkplek. De gebruiker kan op de nieuwe werkplek binnen 8 seconden een re-connect krijgen met de al eerder gestarte desktop met de openstaande applicaties.

“Het bereiken van Citrix Ready verificatie was een belangrijke stap voor onze organisatie”, zegt Jacques Vriens, algemeen directeur van Tools4ever b.v.. “Veel organisaties willen het meeste uit hun netwerkomgeving halen, maar eisen daarbij oplossingen die hebben bewezen naadloos te werken met producten van grote partijen, waaronder de Citrix technologieën. E-SSOM kan die garantie nu bieden. De Citrix XenApp en XenDesktop producten worden door E-SSOM volledig ondersteund en bij het uitkomen van nieuwe versies van XenApp en XenDesktop worden deze direct getest op compatibiliteit met E-SSOM. Waar nodig wordt de E-SSOM software aangepast voor 100% ondersteuning van nieuwe versies van het Citrix product portfolio.”

< terug naar overzicht