Tools4ever finalist in Main Software Top 50

Tools4ever finalist in Main Software Top 50

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft een top 10 positie verkregen in de Main Software Top 50, een jaarlijkse ranking van de meeste succesvolle onafhankelijke Nederlandse softwarebedrijven uitgevoerd door Main Capital.

Op donderdag 3 november jl. vond de prijsuitreiking van de Main Software 50 plaats. Deze liet duidelijk zien dat Nederlandse softwarebedrijven fors groeien in omvang (omzet), internationalisatie, winstgevendheid, innovatie en werkgelegenheid. Gemiddeld verbeteren alle kencijfers sterk ten opzichte van vorig jaar. Met meer dan 1,5 miljoen beheerde user accounts helpt Tools4ever organisaties bij het optimaliseren van het gebruikers- en autorisatiebeheer. Hiervoor leveren ze zelf ontwikkelde Identity & Access Management en Single Sign-On oplossingen aan een internationale markt.

We zijn trots op deze top 10 positie. Een finaleplek in de Main Software Top 50 is een erkenning van onze internationale groei en innovatieve ontwikkelingen zoals de lancering van HelloID, het cloud gebaseerde portaal en Single Sign-On oplossing voor webapplicaties, zegt Jacques Vriens, directeur bij Tools4ever.

< terug naar overzicht