Frank Neervoort versterkt new business team van Tools4ever

Frank Neervoort versterkt new business team van Tools4ever

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft het new business team versterkt met de komst van Frank Neervoort (26). Frank is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en richt zich daarbij met name op de branches zorg, automotive en media. Als marktleider bedient Tools4ever klanten in vrijwel iedere sector waar organisaties behoefte hebben aan het vereenvoudigen van user account beheer of oplossingen voor Access Governance, risk & compliancy.

Na het afronden van zijn studie Vastgoed & Makelaardij en opleiding Bedrijfs- en Fiscale Economie heeft Frank saleservaring opgedaan als Sales Representative bij Nexor. Destijds was hij gedetacheerd bij diverse organisaties ten behoeve van new business development.

Frank Neervoort vertelt over zijn overstap: “Voor mij is deze nieuwe functie bij Tools4ever een perfect vervolgstap om mijn saleskwaliteiten verder te ontwikkelen. Ik ben nu persoonlijk betrokken bij het gehele verkoopproces, van leadgeneratie tot het sluiten van deals. Daarnaast biedt Tools4ever diverse mogelijkheden voor opleidingen en kans op een internationale carrière. Tools4ever is een jong en spontaan bedrijf. Zij maken waar wat zij aan klanten beloven en dat zorgt voor meer en meer tevreden klanten.”

< terug naar overzicht