George Bakker benoemd tot operationeel directeur van Tools4ever

George Bakker benoemd tot operationeel directeur van Tools4ever

George Bakker

Baarn, 28 november 2022 – George Bakker is benoemd tot operationeel directeur van het Baarnse softwarebedrijf Tools4ever. George volgt Tjeerd Seinen op, die een stap terug doet binnen de organisatie. Tjeerd blijft als commissaris/adviseur verbonden aan de marktleider in Identity & Access Management.

Tjeerd is sinds 2002 actief bij Tools4ever, dat in 1999 is opgericht. Vanuit een salesrol groeide hij door tot operationeel directeur. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het succesvol vermarkten van producten als User Management Resource Administrator (UMRA), Self-Service Reset Password Management (SSRPM), Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM), Identity & Access Manager (IAM) en HelloID. De omzet van Tools4ever steeg in deze periode van 800.000 euro naar meer dan 16 miljoen euro dit jaar, een groei van maar liefst zo’n 2.000 procent.

Aan het roer bij de ontwikkeling van HelloID

Als operationeel directeur realiseerde Tjeerd belangrijke veranderingen binnen Tools4ever. Zo stond hij aan het roer bij de ontwikkeling van de cloud-gebaseerde Identity & Access Management-oplossing HelloID. Tjeerd versterkte als operationeel directeur de samenwerking met partners, die inmiddels een derde van de klanten bedienen. Ook tilde Tjeerd de klant- en medewerkerstevredenheid naar een recordniveau.

Nu Tools4ever er beter voor staat dan ooit doet Tjeerd een stap terug. Hij draagt het stokje over aan George, een oudgediende die sinds 2000 actief is voor Tools4ever. Als ontwikkelaar was George onder andere betrokken bij de ontwikkeling van Spaceguard voor het beheren van schijfquotum en de single sign-on oplossingen E-SSOM en HelloID Access Management. Als manager van de ontwikkelafdeling was hij ook nauw betrokken bij de doorontwikkeling van HelloID en het zelfsturend maken van de ontwikkelafdeling.

Tjeerd blijft bij Tools4ever betrokken

Tjeerd blijft verbonden aan Tools4ever als commissaris/adviseur, maar is niet meer operationeel betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden.

George: “Tools4ever is een mooi bedrijf en het is een uitdaging om de rol van Tjeerd over te nemen. Voor de komende jaren willen we graag de tevredenheid van onze klanten en medewerkers verder verhogen en de positie van Tools4ever via het partnernetwerk verder uitbouwen.”

Over Tools4ever B.V.

Tools4ever ontwikkelt en verkoopt sinds 1999 software, die in Nederland wordt geschreven. Het bedrijf bedient in Nederland ongeveer 700 klanten en wereldwijd zo’n 5.000. Hun belangrijkste product is HelloID, waarmee gebruikers-, autorisatie- en toegangsbeheer van organisaties zowel efficiënt als veilig kan worden geautomatiseerd en gestroomlijnd. In Nederland is het bedrijf marktleider en rekent het onder meer de overheid, zorgorganisaties en scholen tot zijn klanten.

< terug naar overzicht