Tools4ever behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Tools4ever behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Tools4ever is recent gecertificeerd voor de belangrijke normen ISO 27001 en NEN 7510. Beide certificaten zijn verstrekt door Brand Compliance, toonaangevend op het gebied van audits en certificeringen. Deze certificaten vormen de garantie aan onze klanten en partners dat de informatiebeveiliging binnen Tools4ever voldoet aan de hoogste normen.

De ISO 27001 norm is dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). De NEN 7510 bouwt voort op ISO 27001 en verzorgt een specifieke norm voor Informatiebeveiliging binnen de Nederlandse zorgsector. Zo beschrijft de NEN 7510 onder andere hoe men moet omgaan met gevoelige medische- en patiëntgegevens.

Het is belangrijk dat een softwarebedrijf een helder en daadkrachtig beleid heeft rondom deze zaken. De dienstverlening van Tools4ever kenmerkte zich altijd al door een sterke focus op de juiste beveiliging, waarin het beheersen van risico’s en duidelijke communicatie een grote rol spelen. Omdat Tools4ever voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510 normen, en dit ook expliciet wordt gecontroleerd door erkende onafhankelijke professionals, betekent dit voor onze klanten een extra kwaliteitsgarantie. Hiermee ontzorgen we onze klanten.

Farid Ouachour, Security Manager/ Manager Consultancy Tools4ever:Als softwarebedrijf zijn we altijd al actief bezig geweest met informatiebeveiliging en hebben ons continu verbeterd op dit vlak. Door de certificering hebben we onze processen op informatiebeveiliging aantoonbaar op orde, zowel onze technische oplossingen als de overall governance zijn door Brand Compliance getoetst en bevestigd. Klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat ze samenwerken met een professionele organisatie die de informatiebeveiliging serieus neemt.

Onze certificatiepartner Brand Compliance ontwikkelt en toetst normen en afsprakenkaders vanuit haar kantoren in Nederland, België en Zweden. Men bedient internationale klanten in uiteenlopende sectoren. Brand Compliance maakt de betrouwbaarheid van organisaties zichtbaar voor de buitenwereld. Zodat klanten, leveranciers of andere belanghebbenden weten met wie zij te maken hebben.

Meer weten over deze certificeringen?

De certificaten zijn zowel in het Nederlands als Engels te downloaden via onze website: certificeringen van Tools4ever

Heeft u vragen over de certificeringen of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

< terug naar overzicht