Tools4ever koppelt Youforce (voorheen RAET Online) met user accounts in het netwerk

Tools4ever koppelt Youforce (voorheen RAET Online) met user accounts in het netwerk

Wijzigingen in Youforce direct doorgevoerd in meer dan 150 doelsystemen

Tools4ever, de marktleider in oplossingen voor Identity and Access Management (IdM/IAM), kan met haar oplossing UMRA nu ook koppelen met Youforce (voorheen RAET Online), portal voor HR- en payrolladministratie. Tools4ever bood al de mogelijkheid om te koppelen met Beaufort, eveneens van leverancier RAET. Dankzij deze koppeling wordt iedere wijziging met betrekking tot user accounts in Youforce door UMRA gedetecteerd en volgens procedures automatisch doorgevoerd in meer dan 140 verschillende doelsystemen, waaronder Active Directory, SAP, Exchange, Office365, Google Apps en Salesforce.com. Wijzigingen kunnen bijvoorbeeld zijn: een nieuwe medewerker, wijziging van functie van een medewerker, een medewerker treedt uit dienst of andere locatie voor de medewerker. Het voordeel van deze koppeling is onder andere dat user accounts foutloos worden aangemaakt in verschillende systemen en applicaties en dat er een kortere doorlooptijd is voor het aanmaken van users.

Met Tools4ever’s software User Management Resource Administrator (UMRA) is het mogelijk om automatisch user accounts te synchroniseren tussen het HR-systeem en de user accounts in het netwerk (provisioning) en diverse systemen en applicaties (downstream provisioning). UMRA ondersteunt alle mogelijke HR-systemen, waaronder Beaufort, SAP, AFAS, Exact, Perman, Qurius Q-HRM en Unit4 Personeel.

Jacques Vriens, algemeen directeur bij Tools4ever BV, zegt: “Een koppeling met een HR-systeem is voor veel organisaties een eerste stap naar volledige Identity and Access Management. Organisaties geven bij de implementatie van Identity and Access Management vaak de voorkeur aan kleine, overzichtelijke stappen tegen een relatief lage investering. Wij bieden daarom IdM gefaseerd aan. De vervolgstappen kunnen zijn: delegatie van user account beheer, een self-service portal en Workflow Management, Role Based Access Control en Single Sign On.”

Klik hier voor een volledig overzicht van de koppelingen die Tools4ever biedt.

< terug naar overzicht