Tools4ever start resellerprogramma in Nederland

Tools4ever start resellerprogramma in Nederland

Tools4ever start een resellerprogramma in Nederland. Het programma geeft IT-dienstverleners toegang tot het krachtige wachtwoordmanagement portfolio van Tools4ever, waaronder Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM) en Self Service Reset Password Management (SSRPM). Wereldwijd werkt Tools4ever op een zeer succesvolle manier met diverse resellers. Het bedrijf wil dit resellerkanaal verder uitbreiden naar Nederland.

“Wij zijn meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse markt en onze oplossingen voor wachtwoordmanagement, zoals Single Sign On en wachtwoordreset, hebben zich inmiddels bewezen,” aldus Jacques Vriens, algemeen directeur van Tools4ever BV. “Wij zijn marktleider in Nederland en zoeken resellers die graag mee willen delen in dit succes.”

Tools4evers portfolio voor wachtwoordmanagement omvat naast E-SSOM en SSRPM ook oplossingen voor het beheer van wachtwoordcomplexiteit (PCM) en wachtwoordsynchronisatie (PSM). Het partnerprogramma van Tools4ever biedt ondersteuning op het gebied van verkoop en technologie zodat de resellers altijd in staat zijn om de beste diensten aan te bieden aan haar klanten.

< terug naar overzicht