HelloID ondersteunt Single Sign-On naar Cura Web

HelloID ondersteunt Single Sign-On naar Cura Web

Tools4ever, marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration oplossingen, heeft als eerste Single Sign-On leverancier een externe koppeling met Unit4 Cura Web gerealiseerd. Dankzij deze koppeling hebben zorgmedewerkers nu vanaf het cloudbased HelloID portal van Tools4ever veilig én eenvoudig toegang tot de Cura Web zorgsoftware.

Cura is gespecialiseerde software die zorgprocessen optimaliseert. De software is voorbereid op de specifieke financiële processen in de zorg voor onder andere cliëntvolgende bekostiging, zorgzwaartepakketten en DBC’s. Alle privacygevoelige informatie van cliënten wordt veilig en eenduidig vastgelegd in het elektronisch cliënten dossier (ECD). Ook ondersteunt Cura de complexe HRM-processen in de zorg.

Recent is voor Cura een nieuw Identity Solution platform (IDS) beschikbaar gekomen. Hiermee is het mogelijk geworden andere Identity Solution systemen te koppelen als Identity Provider (IdP) en daarmee Single Sign–On (SSO) naar Cura te bieden. Tools4ever heeft op basis van deze nieuwe Identity Service als eerste een externe SSO koppeling naar Cura ontwikkeld. Zorginstellingen die Cura Web gebruiken, kunnen die applicatie voortaan via de HelloID Identity en Access Management oplossing ontsluiten. Gebruikers hoeven dan nog maar één keer in te loggen. Vervolgens hebben ze via hun gepersonaliseerde HelloID portal toegang tot al hun applicaties – waaronder Cura Web – zonder opnieuw in te hoeven loggen. Ook het switchen tussen applicaties gaat snel en zonder extra login stap.

Farid Ouachour, Manager Consultancy Tools4ever: We zijn trots dat we als eerste leverancier de Cura Web applicatie via Single Sign-On bereikbaar maken. Het betekent voor veel zorgmedewerkers dat ze veel eenvoudiger toegang kunnen krijgen tot hun gegevens en toepassingen. Binnen Tools4ever werken we er dagelijks aan om steeds meer applicaties via onze HelloID service toegankelijk te maken. Cura Web is de meest recente van een inmiddels lange lijst bedrijfsapplicaties die via HelloID worden ontsloten.

Voor HelloID klanten is deze koppeling op aanvraag beschikbaar. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

< terug naar overzicht