Tools4ever benoemt Tanja Schraders tot recruiter

Tools4ever benoemt Tanja Schraders tot recruiter

Vacatures voor o.a. ontwikkelaars (c++ en c#), implementatie consultants

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft Tanja Schraders (37) benoemt tot senior IT recruiter. Tanja is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw personeel op diverse posities bij Tools4ever. Momenteel zijn er openstaande vacatures voor ontwikkelaars (C++ en C#), implementatie consultants, software architect en accountmanagers. De markt voor IGA-software groeit wereldwijd explosief en Tools4ever groeit daarin mee en is daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. In november 2013 veroverde het bedrijf nog een zevende positie in de Main Software Top 50, een jaarlijkse ranking van de meeste succesvolle onafhankelijke Nederlandse softwarebedrijven uitgevoerd door Main Capital.

Als senior recruiter heeft Tanja ruime ervaring opgedaan op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, zowel aan de corporate- en bureauzijde binnen de zakelijke dienstverlening. Zo richtte zij zich voor haar aanstelling bij Tools4ever bij Randstad Graduates en Randstad Professionals op het werven van IT-Professionals.

Tanja Schraders: “Tools4ever is een organisatie die continu in beweging is en heeft de komende twee jaar de ambitieuze doelstelling om te verdubbelen in omvang. Daardoor ben ik doorlopend op zoek naar implementatie consultants, ontwikkelaars en accountmanagers. Wil jij een bijdrage aan deze groei leveren? Neem dan contact met mij op via 06-19196956 of [email protected].

< terug naar overzicht