Tools4ever scoort 8,2 op HelloID trainingen

Tools4ever scoort 8,2 op HelloID trainingen

Voor haar Cloud Identity Management oplossing geeft Tools4ever sinds vorig jaar gratis trainingen voor partners en klanten welke HelloID gaan beheren en/of implementeren. Uit feedback blijkt dat deze trainingen zeer gewaardeerd worden met als gemiddelde score een 8,2.

De trainingen worden online via Teams gegeven en bestaan uit drie delen.

  1. een theoretisch deel, in dit onderdeel wordt de werkingen van HelloID uitgelegd;
  2. een praktisch overzicht, in dit onderdeel wordt getoond hoe met de software kan worden gewerkt;
  3. workshops, dit is het best beoordeelde onderdeel. In dit onderdeel werkt de cursist in zijn eigen omgeving met voorbeeld opdrachten. De trainer van Tools4ever geeft direct support en feedback.

HelloID is een standaard Cloud Identity Management oplossing waarvoor elk maand vier trainingen gegeven worden. Deze zijn gerelateerd aan de drie modules (Provisioning, Service Automation en Access Management) en 1 training betreffende de functionele werking en aanpak van een HelloID implementatie. Deze training geeft deelnemers de handvaten om zelfstandig met HelloID te kunnen werken.

Reactie respondent: De trainingen worden gegeven door zeer ervaren consultants van Tools4ever. De consultants kennen het product zeer goed en zijn bekend met allerlei praktijksituaties. Al met al een training van zeer van hoog niveau.

Uit de 32 trainingen die gegeven zijn meer dan 300 ICT professional getraind en komt naar voren dat 90% van de deelnemers deze training aanraadt aan anderen. Een erg goede score waar wij dan ook zeer trots op zijn.

Met deze trainingen, en de beschikbare en up-to-date documentatie die voor iedereen toegankelijk is via: https://docs.helloid.com, biedt HelloID een standaard Identity Management oplossing in de cloud welke makkelijk zelf op te zetten en te beheren is.

Ook interesse in HelloID, kijk op onze website en neem contact met ons op over de mogelijkheden voor uw organisatie.

< terug naar overzicht