Tools4ever sponsor van de Gartner IAM Summit

Tools4ever sponsor van de Gartner IAM Summit

Tools4ever neemt deel aan de Gartner Identity & Access Management Summit. Dit evenement vindt plaats van 18 t/m 20 november 2013 in Los Angeles. Een team van Tools4ever is aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en hen te informeren over best practices op het gebied van Identity and Access Management, de voordelen, functies en nieuwe releases van de IAM-oplossingen van Tools4ever.

Jacques Vriens, oprichter en algemeen directeur van Tools4ever B.V.: “Tools4ever is in Nederland markleider met de meeste implementaties. Wereldwijd beheren wij 5 miljoen user accounts bij organisaties met 200 tot meer dan 300.000 gebruikers. In de 12 jaar sinds onze oprichting hebben we een enorme groei doorgemaakt, met name binnen het onderwijs, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, de overheid en financiële sector. Ook buiten Nederland groeien wij gestaag. We zijn er trots op dat wij als Nederlandse partij bij dit evenement aanwezig kunnen zijn.”

Tools4ever demonstreert tijdens het evenement nieuwe versies van zijn integrale oplossingen voor Identity Management en wachtwoordbeheer, zoals User Management Resource Administrator (UMRA), Enterprise Single Sign-On Management (E-SSOM) en Self Service Reset Password Manager (SSRPM). Verder gaat Tools4ever in op de manier waarop zijn producten voorzien in de veranderende behoeften van organisaties, zoals werkplek 2.0, Bring Your Own Device (BYOD), cloud-applicaties en mobiele apparatuur. De oplossingen van Tools4ever bieden gebruikers een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat Identity and Access Management voor deze platforms efficiënt en veilig is en voldoet aan wet- en regelgeving.

< terug naar overzicht