Tools4ever versterkt management met Marketing Director

Tools4ever versterkt management met Marketing Director

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft per 1 juni Marketing Director Joep Lecluse (48) aangesteld.

Lecluse maakt de overstap naar Tools4ever vanuit Login Consultants en heeft in het verleden onder andere gewerkt als VP Marketing bij LogMeIn en Group Marketing Director bij Ticketscript. Hij begon zijn carrière bij Easynet in een tijd waarin het commerciële internet Europa voor het eerst bereikte. De nieuwe Marketing Director brengt 16 jaar diepgaande kennis van de Nederlands ICT-markt mee naar Tools4ever.

Lecluse: “Ik ben zeer enthousiast over mijn aanstelling bij Tools4ever. Het is een ambitieuze internationale organisatie in een groeiend marktsegment Identity Governance & Administration. De cultuur van het bedrijf is gericht op kwaliteit en met een no-nonsense mentaliteit. Ik kijk ernaar uit om de groeiambitie van Tools4ever te ondersteunen en het dienstenaanbod van Tools4ever te gaan versterken ”

Tjeerd Seinen, Commercieel Directeur bij Tools4ever zegt over de aanstelling: “De markt voor Identity Governance & Administration is groot en groeit jaarlijks met meer dan 20%. Als softwareleverancier in dit segment groeien wij hard mee. Dit vraagt om een versterking van ons managementteam. Daarvoor hebben we Joep Lecluse aangesteld als Marketing Director.”

< terug naar overzicht