triptic integreert Cloud SSO portaal HelloID van Tools4ever in Iris Intranet

triptic integreert Cloud SSO portaal HelloID van Tools4ever in Iris Intranet

Tools4ever, marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA) en triptic, leverancier van Social Intranet oplossing Iris Intranet kondigen een verregaande samenwerking aan. De combinatie van de twee oplossingen biedt medewerkers een krachtig social intranet portaal met een uitgebreide applicatiestarter die toegang biedt tot alle cloudapplicaties, waarbij maar één keer hoeft te worden ingelogd.

Integratie HelloID Access Management van Tools4ever binnen Iris Intranet van Triptic

Iris Intranet presenteert zich als ‘platform voor beter werken’ met een combinatie van sociale samenwerkingstools en actuele informatie uit bedrijfsprocessen. De oplossing biedt de mogelijkheid om via widgets een dashboard te bouwen die medewerkers voorziet van actuele informatie en de tools om optimaal samen te werken. De aanvulling met cloud portaal HelloID maakt het nu mogelijk om binnen het Social Intranet direct toegang te krijgen tot cloudapplicaties.

Onze klanten waren opzoek naar een mogelijkheid om applicaties te starten zonder het Iris intranet te hoeven verlaten. HelloID van Tools4ever biedt deze mogelijkheid op een manier die eenvoudig met ons platform integreert, vertelt Roel Knapen, Algemeen directeur bij triptic. De Single Sign-On (SSO) functionaliteit van HelloID biedt medewerkers als extra optie dat er maar één keer hoeft te worden ingelogd om toegang tot alle cloudapplicaties te krijgen.

We zien een hele goede match tussen ons applicatieportaal HelloID en Social Intranet portaal Iris Intranet, zegt Jacques Vriens, directeur bij Tools4ever. Onze software sluit naadloos op elkaar aan en biedt meerwaarde aan de gebruikers, doordat onze oplossingen samen één overzichtelijk dashboard biedt met alle functionaliteit op een plek.

< terug naar overzicht