HelloID fungeert als identiteitsprovider voor VMware Workspace ONE

HelloID fungeert als identiteitsprovider voor VMware Workspace ONE

HelloID, de cloudbased IAM oplossing van Tools4ever, kan nu ook als identiteitsprovider (IdP) functioneren voor Workspace ONE klanten. Dankzij deze nieuwe optie zijn organisaties die Workspace ONE in combinatie met Azure AD willen gebruiken niet langer aangewezen op een Azure AD Premium licentie.

Workspace ONE van VMware is een oplossing die onder andere endpoint- en applicatiemanagement verzorgt voor digitale werkomgevingen. De Workspace ONE functionaliteit kan zowel on premise als vanuit de cloud worden geleverd. Om de Workspace ONE omgeving te koppelen met Azure Active Directory (AD) voor de opslag van gebruikersidentiteiten had men tot nu toe een relatief dure Azure Premium licentie nodig.

Door HelloID geschikt te maken als identiteitsprovider (IdP) voor Workspace ONE is dit niet langer nodig. Workspace ONE wordt nu gekoppeld aan HelloID dat alle identity gegevens automatisch synchroniseert met Azure AD. Ook de enrollment van devices (iOS, Android en Windows10) werkt hiermee uitstekend.

Sjoerd van Dijk, Senior Consultant Tools4ever: Door HelloID in te zetten als IdP voor Workspace ONE bieden we een innovatieve en kostenbesparende oplossing voor klanten die Workspace ONE gebruiken en geen lokaal domein meer willen hanteren. Het is een mooi voorbeeld van de brede mogelijkheden van de Identity Management functionaliteit in HelloID.

Meer informatie over deze nieuwe optie in HelloID? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

< terug naar overzicht