Social Intranet integratie

Naadloze integratie met HelloID

HelloID kan naadloos geïntegreerd worden in social intranet portalen zoals a&m impact, Embrace en Iris Intranet. Deze integratie biedt klanten de mogelijkheid om cloudapplicaties van derde leveranciers (bijvoorbeeld HR-cloudapplicaties, servicedesk-portalen, webmail, ECD, ELO) eenvoudig vanuit één portaal aan te bieden en de gebruikers te ontzorgen door de applicaties middels Single Sign-On aan te bieden.

Gebruikers hoeven dan nog maar één gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie te onthouden om toegang te krijgen tot het sociaal intranet portaal en alle cloudapplicaties.

Bekijk hieronder de video’s over de integratie met a&m impact, Iris Intranet van triptic en de integratie met Embrace.

Integratie met a&m impact

Het sociaal intranet van a&m impact is ontwikkeld door en voor zorginstellingen en onderscheid zich op gebruikersgemak. a&m impact ontwikkelt alleen functionaliteiten wanneer dit toegevoegde waarde heeft voor de zorgmedewerker of zorginstelling. Door de koppeling met HelloID hoeven zorgmedewerkers maar één keer in te loggen en wordt er informatie getoond op basis van rollen en rechten. Ook de gebruikers worden vanuit HelloID gesynchroniseerd, waardoor het smoelenboek actueel is.

Integratie met Iris Intranet

Iris Intranet is gebruiksvriendelijk, brengt informatie naar je toe en is ideaal voor samenwerking. De oplossing biedt de mogelijkheid om via widgets een persoonlijk dashboard te bouwen die medewerkers voorziet van actuele informatie en de tools om optimaal samen te werken. Door aanvulling met het Cloud access management portaal HelloID is het mogelijk om binnen het Social Intranet direct middels Single Sign-On toegang te krijgen tot cloudapplicaties.

Integratie met Embrace

Uw organisatie maakt bij bedrijfsprocessen gebruik van verschillende cloud applicaties. Het social intranet van Embrace is een combinatie van sociale samenswerkingsmogelijkheden en actuele informatie uit bedrijfsprocessen. Belangrijk is dat al die applicaties en de data goed zijn beveiligd. HelloID maakt het mogelijk om IT beveiliging en gebruiksvriendelijkheid optimaal te combineren.