E-SSOM

Combineer Single Sign-On met Access Management

Download de whitepaper

Enterprise Single Sign-On Manager: de ideale balans tussen gebruikersgemak en veiligheid

De huidige complexe bedrijfsomgevingen eisen de perfecte combinatie van toegankelijkheid en veiligheid. Die twee tegengestelde eisen zijn een enorme uitdaging voor zelfs de meest doorgewinterde IT-professional. Enterprise Single Sign-On Manager (E-SSOM) is een belangrijke component van de Tools4ever Identity Governance & Administration (IGA) suite en biedt een Single Sign-On ervaring op clientserver applicaties, wat verder nog kan worden uitgebreid met cloud-based access managament.
Lees hieronder meer over de modules waarin E-SSOM wordt aangeboden.

Naadloze toegang tot meerdere applicaties met de Automated Login (AL) Module

De dagen dat eindgebruikers dagelijks herhaaldelijk in moeten loggen op verschillende applicaties zijn voorbij. Deze basismodule zorgt ervoor dat een gebruiker zich eenmalig bekend hoeft te maken met Active Directory gebruikersnaam en wachtwoord en niet voor iedere applicatie weer opnieuw moet inloggen. Door automatisch de juiste wachtwoorden en gebruikersnamen in te vullen, handelt Automated Login alle inlogschermen voor een eindgebruiker automatisch af. Eindgebruikers kunnen probleemloos inloggen en zijn zeer productief.

+ Lees meer

Toegang tot alle applicaties met één login

Medewerkers hebben moeite om de vele – vaak complexe – wachtwoorden te onthouden. Dit resulteert in onveilige situaties en veel wachtwoord reset aanvragen bij de helpdesk. Automated Login zorgt ervoor dat een gebruiker maar één wachtwoord hoeft te onthouden, want onze Single Sign-On software handelt automatisch alle verdere inlogprocedures af.
E-SSOM ondersteunt 100% van het applicatie- en systeemlandschap en voor het configureren van de applicaties voor Single Sign-On is geen afstemming met de applicatieleverancier nodig.

Voordelen Automated Login

Tijdwinst

Gebruiksgemak en productiviteitsverbetering omdat gebruikers sneller kunnen inloggen.

Reductie password reset calls

Sterke reductie van het aantal wachtwoord reset calls doordat eindgebruikers nog maar één complex wachtwoord moeten onthouden.

Veilig en compliant netwerk

Een veilige authenticatiemethode resulteert in een veilig en compliant netwerk.

SSO uitbreiden naar de cloud met HelloID

Het aanbieden van Single Sign-On toegang tot cloudapplicaties was altijd ingewikkeld, maar dat behoort tot het verleden. Met HelloID van Tools4ever kan een medewerker met ieder willekeurig (zelfs ook BYOD) apparaat (PC, tablet, android of smartphone) door het eenmalig invullen van hun Active Directory gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgen tot (cloud) applicaties. Dat betekent dat medewerkers niet langer meerdere wachtwoorden en gebruikersnamen van de diverse (cloud) applicaties hoeven te onthouden en dus productiever kunnen werken. Lees meer over HelloID.