Aanvragen van een gratis proefversie van HelloID

Probeer HelloID zelf kosteloos uit

Vraag een gratis trial aan

HelloID is een moderne en veilige cloudbased Identity & Access Management (IAM) oplossing. Met één krachtige cloudoplossing heb je een antwoord op al jouw Identity Management vraagstukken. De drie modulen kunnen zowel los van elkaar als geïntegreerd met elkaar functioneren. Zo kunnen op basis van de behoefte(n) aan gebruikers-, autorisatie- en toegangsbeheer en self-service, modulen flexibel in- en uitgeschakeld worden.

  • Provisioning
    Geautomatiseerd beheer van gebruikersaccounts en rolgebaseerd autorisatiebeheer op basis van de identity lifecycle middels een koppeling tussen bron- en doelsystemen.
  • Service Automation
    Self-service en gedelegeerde formulieren om gestructureerd, gestandaardiseerd en geautomatiseerd wijzigingen af te handelen die niet op basis van een bronsysteem kunnen worden uitgevoerd.
  • Access Management
    Veilige en gebruiksvriendelijke toegang tot applicaties en gegevens middels één set inloggegevens, optionele twee factor authenticatie en volgens vooraf gedefinieerde en conditionele toegangsregels.

 

Gemakkelijk te integreren met je volledige applicatielandschap, waaronder:

SAP AFAS Visma Raet Visma Numbrs ADP Microsoft Active Directory Microsoft Entra ID Google Workspace NTFS TOPdesk FreshService Salesforce
Gratis trial

Gratis trial

Welke module wil je proberen?