Jerry Breek

Ontmoet Jerry, een veelzijdige Implementatieconsultant bij Tools4ever. Met een solide achtergrond bij NetSourcing waar hij inzichten verwierf in het werken met Microsoft-producten en gespecialiseerd raakte in zorgsystemen zoals Nedap, evenals in onderwijssystemen zoals Magister en Somtoday. Deze waardevolle kennis zet hij nu al 5 jaar  in voor de klanten van Tools4ever.

Van Business Consultant tot IAM implementatie expert

Jerry’s professionele pad begon bij Getronics. Hierna volgde diverse detacheringsopdrachten bij een diversiteit aan opdrachtgevers. Bij NetSourcing scherpte hij zijn vaardigheden als Business Consultant aan. Zijn tijd daar was niet alleen gericht op het leren van de technische kanten van Microsoft-producten, maar ook op het begrijpen van de complexiteit van bedrijfsprocessen, vooral bij in- en uitdiensttreding van medewerkers. Deze ervaringen vormen nu de basis van zijn huidige rol bij Tools4ever.
Soft skills en technische breedte
Wat Jerry onderscheidt, zijn zijn uitstekende soft skills. Zijn vermogen om effectief te communiceren met klanten, verwachtingen duidelijk te stellen, en een breed scala aan vragen te beantwoorden, maakt hem een waardevolle aanwinst voor het team. Daarnaast stelt zijn brede kennisbasis hem in staat om flexibel en veelzijdig te reageren op de uiteenlopende behoeften van de klanten.

Levenslang leren

Jerry’s toewijding aan professionele ontwikkeling blijkt uit zijn voortdurende inspanningen om up-to-date te blijven door het lezen van blogs en boeken over IAM. Daarnaast breidt hij zijn vaardigheden uit door het behalen van nieuwe certificaten uit diverse cursussen, met een focus op Microsoft, zoals Microsoft Identity and Access Administrator en Microsoft 365 Identity and Services. Jerry verdiept zich ook in cursussen over change management, ontwikkelingsprocessen en problem management, waarmee hij zijn veelzijdigheid in het veld verder versterkt. Deze toewijding aan zelfverbetering en kennisuitbreiding weerspiegelt zich in zijn werk en interactie met klanten.

Een leven buiten werk: sport en muziek

Buiten zijn professionele leven heeft Jerry een diepe interesse in kunstmatige intelligentie. Hij is ook actief in sport, waarbij hij coacht in honkbal en zich tweemaal per week toelegt op boksen. Zijn liefde voor muziek komt tot uiting in zijn enthousiasme voor concerten en festivals, wat zijn veelzijdige persoonlijkheid verder benadrukt.

Een verrijking voor Tools4ever

Jerry’s vijfjarige ervaring bij Tools4ever, gecombineerd met zijn uitgebreide achtergrond en diverse vaardigheden, maakt hem tot een cruciale speler in het team. Zijn verhaal is een voorbeeld van professionele groei en aanpassingsvermogen.

Categorieën

Series

Geen complexe, maar lange wachtwoorden

Geen complexe, maar lange wachtwoorden

24 november 2023

Luisteren, leren en leveren met impactanalyses

Luisteren, leren en leveren met impactanalyses

30 augustus 2023

De transitie naar de cloud en IDaaS

De transitie naar de cloud en IDaaS

31 mei 2022