}

Blog

Lees hier de laatste IGA-ontwikkelingen

Two-Factor Authenticatie, kostenpost of bittere noodzaak

Two-Factor Authenticatie (2FA) is een extra toegangscontrole voor uw applicaties en data. Maar is zo’n extra controle ook écht nodig? Of is het vooral een extra kostenpost?

Lees meer

Drie tips om veilig om te gaan met uw data en applicaties

Beheer en autorisatie van IT-omgevingen betekent risico op menselijke fouten, onnodige werklast en veel onderhoud. In een tijd waar de hoeveelheid data blijft toenemen en we regelmatig lezen dat een (grote) organisatie gehackt is, is het belangrijk dat u veilig omgaat met (toegang tot) uw data en applicaties. Verdeel uw aandacht over hardware, software en het trainen van uw collega’s.

Lees meer

Vijf punten die elke leidinggevende moet weten over Identity & Access Management

Zonder een gecentraliseerde Identity & Access Management (IAM) oplossing in een organisatie wordt de authenticatie en autorisatie van technische platforms meestal beheerd door het IT-personeel. Gezien het risico op menselijke fouten, de werklast voor de helpdesk en onderhoud van een dergelijk model, is het veel efficiënter en veiliger om voor een gecentraliseerde IAM-oplossing te kiezen.

Lees meer

De stap van Self-Service naar Service Automation

Medewerkers in organisaties raken steeds meer gewend aan het gemak om zaken zelf te regelen door bijvoorbeeld gebruik te maken van portalen zoals TOPdesk, Ultimo, HR, etc. Additionele aanvragen zoals (tijdelijk) toegang tot een applicatie, mailbox, map of een wachtwoord reset kan gemakkelijk zelf aangevraagd worden. Dit is al een mooie stap vooruit voor eindgebruikers. Echter, werkt Self-Service nog niet optimaal voor de helpdesk of een Managed Service Provider.

Lees meer

Partnership Workspace 365 en Tools4ever

Met trots kondigen wij onze integratie met Workspace 365 aan. Cloud desktopdienstverlener Workspace 365 en Tools4ever bieden gezamenlijk een totaalpropositie: een geavanceerde intuïtieve desktop service met een geavanceerd Identity Management oplossing.

Lees meer