Webinar Auditing & Reporting

Gratis webinar van 1 uur, donderdag 25 april, start om 10:00 uur

Webinar Auditing & Reporting

Je hebt een succesvolle IAM-implementatie achter de rug, maar dit is pas het begin. Om echt de controle te houden, moet je voortdurend begrijpen wat er zich afspeelt binnen de automatische processen van je IAM-systeem, wat de gevolgen zijn van je inrichtingskeuzes, en alert zijn op zowel uitdagingen als kansen. Vergeet ook niet dat je IT-landschap continu in beweging is en dus ook je IAM-processen dynamisch moeten meebewegen. Daarnaast moet je voldoen aan compliance-eisen zoals retentieperioden en goedkeuringsprocessen, en is het bovendien van belang dat je dit aantoonbaar kunt maken.

Tijdens ons webinar over Auditing en Reporting leer je hoe HelloID:

  • Uitgebreide (audit)logging vastlegt van acties uitgevoerd door HelloID, zowel in je gekoppelde systemen als binnen HelloID zelf.
  • Helpt bij het monitoren en analyseren van activiteiten, zodat je direct kunt reageren op potentiële problemen.
  • Integreert met Elastic voor diepgaande analyses, de koppeling met SIEM-systemen en datawarehouses en het naleven van dataretentie en andere compliance-eisen.
  • Rapporten kan genereren die niet alleen de effectiviteit van je IAM-processen bewijzen maar ook de naleving ervan aan auditors.

Tijdens ons webinar neemt IAM-expert Arnout van der Vorst je mee in hoe je auditing en rapportage vraagstukken kunt aanpakken. We bieden inzichten en praktische kennis over het continu verkrijgen van inzicht in je IAM-processen, het inbouwen van flexibiliteit om aan de veranderende behoeften van je organisatie te voldoen, en het aantoonbaar naleven van strenge compliance-eisen

Schrijf je nu in om te leren hoe je de controle behoudt over je IAM-processen en eventuele uitdagingen voorblijft!

Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Schrijf je hier in voor het webinar

Vul je gegevens in en reserveer je plek om meer te ontdekken over auditing en reporting.

Locatie: Online
Datum: 25 april 2024 10:00
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar Auditing en Reporting

Webinar Auditing en Reporting