Webinar IAM Connectoren

Gratis webinar van 1 uur, donderdag 1 augustus, start om 10:00 uur

Webinar IAM Connectoren

De kern van een identity & access management (IAM) oplossing als HelloID is het automatiseren van de in-, door- en uitstroomprocessen binnen je applicatielandschap. Connectoren spelen hierin een cruciale rol, want ze vormen de brug tussen je bron- en doelapplicaties. Zonder efficiënte en betrouwbare connectoren is het moeilijk om een betrouwbaar en veilig IAM-proces te garanderen.

Tijdens ons webinar leer je hoe HelloID connectoren deze uitdaging aanpakt door naadloze integraties en geavanceerde mogelijkheden te bieden. We bespreken onder andere:

  • Onze unieke visie op connectoren: Wij stellen connectoren publiekelijk beschikbaar en ontwikkelen deze kosteloos.
  • Diepgang van integraties: Het gaat niet alleen om welke connectoren we bieden, maar ook hoe diep ze kunnen gaan, afhankelijk van het koppelvlak.
  • Ondersteuning voor alle protocollen: Of een applicatie nu via SCIM, SOAP/XML, REST/JSON, SQL, of CSV communiceert. Als het een koppelvlak heeft kan HelloID hierop aansluiten.
  • Afwegingen voor koppelingen: Moet je elke applicatie wel willen koppelen? Leer wanneer het juist wel of niet interessant is.
  • De verschillen tussen V1 en V2 connectoren: V1 richtte zich op brede ondersteuning, terwijl V2 focust op beheersbaarheid.
  • Configuratie van applicaties: Bekijk in onze live demo hoe je connectoren importeert en confgiureerd, en certificaten, ID’s en secrets beheert.
  • Voorbeelden uit de praktijk: Wat te doen als een leverancier iets wijzigt? Wij bespreken voorbeelden zoals ADP en Nedap.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden om bron- en doelsystemen te koppelen via HelloID? Onze IAM-expert Arnout van der Vorst laat het je live zien tijdens ons webinar op donderdag 1 augustus. Ook is er uiteraard de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Schrijf je nu in om te leren hoe je het gebruikers- en autorisatiebeheer binnen jouw applicaties automatiseert.

Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Inschrijven

Hiernaast kan je jezelf inschrijven voor dit webinar. Eventuele collega’s zijn uiteraard ook van harte welkom.

Na je inschrijving ontvang je per email een reservering voor in je agenda en een link naar de meeting.

Locatie: Online
Datum: 1 augustus 2024 10:00
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar Connectoren

Webinar Connectoren