Webinar HelloID Governance module

Gratis webinar van 1 uur, donderdag 4 april, start om 13:30 uur
Dit webinar heeft al plaatsgevonden, bekijk de opname terug.

Webinar HelloID Governance module

We vertellen jullie tijdens dit webinar graag meer over een spannende nieuwe ontwikkeling binnen ons cloud IAM-product HelloID: de komst van de HelloID Governance module. Deze langverwachte uitbreiding, ooit bekend als de security module, is een belangrijke stap vooruit voor ons platform, met een speciale focus op het verrijken van de Service Automation & Provisioning modules.

Waarom kijken?

Tijdens het webinar bespreken we onder andere de volgende punten:

 • Introductie van HelloID Governance en haar plaats binnen HelloID en het bredere IAM-landschap
 • Verkenning van te verwachten functionaliteiten zoals reconciliation, recertification, seggregation of duties, role mining en product suggesties
 • Roadmap en verwachte tijdlijnen

 

Over de sprekers

 • Arnout van der Vorst
  Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.
 • Rick van den Dijssel
  Rick van den Dijssel is Product Owner bij Tools4ever, met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-sector, waarvan 9 jaar gespecialiseerd in Identity & Access Management. In zijn huidige rol bij Tools4ever is hij verantwoordelijk voor het leiden van de productontwikkeling van onder meer HelloID Provisioning en HelloID Access Management.
 • Michiel van der Veeken
  Michiel van der Veeken, werkzaam bij Tools4ever sinds 9 jaar, leidt als Product Owner de ontwikkeling van HelloID Service Automation en de HelloID connectoren. Hij combineert zijn kennis van softwareontwikkeling en IAM-consultancy om onze software perfect af te stemmen op de wensen van onze klanten.

Bekijk de opname van het webinar

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Vul je gegevens in om de opname van de webinar terug te kijken.

Locatie: Online
Datum: 4 april 2024 13:30
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar HelloID Governance module

Webinar HelloID Governance module