Tools4evers wachtwoord reset software klaar voor BYOD

Tools4evers wachtwoord reset software klaar voor BYOD

SSRPM nu ook mobile friendly

Tools4ever heeft haar oplossing Self Service Reset Password Management (SSRPM) geschikt gemaakt voor BYOD.Met de nieuwste versie van SSRPM kunnen medewerkers ook op mobiele systemen (laptops, tablets, handheldcomputers en smartphones) gebruikmaken van de SSRPM Service, waarmee zij eenvoudig hun Windows wachtwoord kunnen resetten. Nadat de eindgebruiker een set vragen goed heeft beantwoord, kan de gebruiker zijn of haar wachtwoord resetten.

Behalve dat SSRPM nu ook mobile friendly is, is het in de nieuwste versie mogelijk om SSRPM-profielen toe te voegen op basis van security groups. Voorheen was dit alleen mogelijk op basis van Organizational Units (OU). Dat is specifiek ontwikkeld voor organisaties die niet hun OU-structuur willen aanpassen voor de implementatie van SSRPM. Tot slot is de software ook vertaald naar het Chinees.

“Wij merken dat het Bring Your Own Device concept steeds breder omarmd wordt”, aldus Jacques Vriens, algemeen directeur van Tools4ever BV. “Dat betekent dat wij al onze Identity en Access Management software ook geschikt maken voor mobiele systemen en thuiswerken. Zo introduceerden wij al vorig jaar offline ondersteuning in SSRPM, voor eindgebruikers met een laptop die geen verbinding hebben met het bedrijfsnetwerk, hun username en/of wachtwoord zijn vergeten en toch op hun laptop willen inloggen.”

Self Service Reset Password Management van Tools4ever is zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer eindgebruikers hun username en/of wachtwoord zijn vergeten en toch willen inloggen, klikken zij op de extra ‘Wachtwoord vergeten’ button die SSRPM aanbiedt. SSRPM start de self-service password reset procedure en presenteert een aantal vragen die de gebruiker eerder heeft beantwoord. Na het beantwoorden van de vragen logt SSRPM automatisch in voor de eindgebruiker.

Klik hier voor meer informatie over SSRPM.

< terug naar overzicht