Tools4ever breidt ontwikkelteam verder uit

Tools4ever breidt ontwikkelteam verder uit

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft Maarten Langstraat (41) aangesteld als senior software engineer. Met de aanstelling van Maarten schroeft Tools4ever de productiecapaciteit van het ontwikkelteam verder op. Maarten wordt bij Tools4ever verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de volgende versie van de standaard Identity & Access Management software van de organisatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met het optimaliseren van het software ontwikkelproces, door onder meer het invoeren van de Scrum methode en het verbeteren van de testprocessen. Tools4ever heeft nog meer vacatures op het gebied van software ontwikkeling, waaronder software ontwikkelaar C++.

“Mijn wens was om te werken bij een kleinere organisatie dan mijn vorige werkgever, zodat ik meer afwisseling in werkzaamheden binnen de projecten krijg en zelf meer invloed heb op het ontwikkelproces”, aldus Maarten Langstraat. “Daarnaast is Tools4ever een jonge, groeiende organisatie die zich in een interessante groeimarkt bevindt. Om voor deze markt in opkomst complexe standaard software te ontwikkelen is voor mij een mooie uitdaging.”

Maarten heeft afgelopen jaren bij Sogeti aan diverse grote engineering projecten gewerkt. Daar ontwikkelde hij technische en embedded software. Maarten studeerde elektrotechniek aan de TU Delft.

Bekijk de actuele vacatures.

< terug naar overzicht