Ron Kuper

Ron is Business Consultant bij Tools4ever en richt zich met name op het matchen van de business vraagstukken met de mogelijkheden vanuit de software. Daarbij maakt hij gebruik van zijn ervaringen in proces ontwerp, project aanpak en past dit toe in best practices voor de verschillende marktsegmenten.

Ron Kuper-Tools4ever

In de boeiende en steeds evoluerende wereld van Identity & Access Management (IAM) bij Tools4ever, onderscheidt Ron zich als een opvallende expert, die zowel de rol van Business Consultant als die van Security Manager met verve vervult. Zijn achtergrond in Operations and Supply Chain Management, verworven aan de Universiteit van Groningen, samen met zijn uitgebreide kennis van IT-processen, maakt hem uitermate geschikt voor deze gecombineerde functie.

De kracht van Ron

Bij Tools4ever ligt zijn kracht in het begrijpen en verbeteren van processen, een vaardigheid die hij meenam uit zijn eerdere ervaringen bij Deloitte en andere rollen. Deze achtergrond stelt hem in staat om klanten te helpen met het kritische denkwerk achter IAM.

Kern van databeveiliging

Een belangrijk aspect van zijn rol bij Tools4ever betreft het beheer van interne databeveiliging. Zijn betrokkenheid bij dit proces zorgt ervoor dat de veiligheidsmaatregelen die intern worden toegepast, direct doorvertaald worden in de softwareontwikkeling van HelloID. Wat Ron bijzonder vindt, is dat Tools4ever zelf ook HelloID inzet, niet alleen als product voor klanten, maar ook intern, om de eigen data veilig te beheren. Deze praktische toepassing van HelloID binnen de organisatie onderstreept niet alleen de betrouwbaarheid van het product, maar illustreert ook hoe Tools4ever zijn eigen oplossingen gebruikt om een hoog niveau van databeveiliging te waarborgen.

De dynamische puzzel van IAM-beveiliging

In de wereld van Identity & Access Management (IAM) is constante beweging en aanpassing een gegeven. Wat deze sector vooral boeiend maakt, is de voortdurende wisselwerking tussen het verhogen van beveiligingsniveaus en de uitdagingen die hackers met zich meebrengen. Deze dynamische ‘dans’, waarbij elke verbetering in beveiliging vaak wordt gevolgd door nieuwe pogingen tot inbreuk, maakt IAM een constant evoluerende puzzel. Het oplossen van deze puzzel, door strategieën te ontwikkelen die zowel effectief als robuust zijn tegen beveiligingsrisico’s, vormt de kern van ons werk in IAM. Deze uitdaging houdt Ron scherp en zorgt ervoor dat hij altijd op zoek is naar innovatieve oplossingen om HelloID systemen veilig en up-to-date te houden.

Levenslang leren in IT

Daarnaast blijft Ron graag up-to-date. Naast het bijhouden van webinars, artikelen, en het volgen van opleidingen zoals CISM (Certified Information Security Manager), leert hij ook van de uitdagingen en fouten van anderen in de industrie. Deze leergierigheid en aanpassingsvermogen maken hem een waardevolle asset voor Tools4ever.

Sport als metafoor voor werk

Persoonlijk is hij een actieve sportliefhebber, die geniet van fietsen en hardlopen. Deze passie voor beweging en voortdurende verbetering weerspiegelt zich in zijn professionele leven. Zijn benadering van IAM is als een constante puzzel, die hij met enthousiasme en deskundigheid oplost.

Categorieën

Series

Service Automation – Delegated forms importeren

Service Automation – Delegated forms importeren

21 maart 2024

Service Automation – Waar te starten?

Service Automation – Waar te starten?

27 februari 2024

Bereid je voor op NIS2

Bereid je voor op NIS2

04 december 2023

Business Consultancy

Business Consultancy

17 november 2021