}

Blog

Lees hier de laatste IGA-ontwikkelingen

Vier voordelen van een Identity & Access Management oplossing in de financiële dienstverlening

In de financiële dienstverlening heeft men veel te maken met bedrijfsgevoelige en vertrouwelijke informatie. Doordat banken in bezit zijn van belangrijke persoonlijke gegevens die gelinkt zijn aan geld, lopen zij meer kans om slachtoffer te worden van cyberbedreigingen. Een goede Identity & Access Management oplossing biedt uitkomst.

Lees meer

User account beheer vanuit Visma | Raet automatiseren?

Steeds meer zorginstellingen hebben de intentie om het beheer van IT-middelen bij de in-, door- en uitstroomprocessen van medewerkers volledig te automatiseren, vanuit het kernregistratiesysteem (Visma | Raet).

Lees meer

User account beheer vanuit AFAS automatiseren?

Steeds meer zorginstellingen hebben de intentie om het beheer van IT-middelen bij de in-, door- en uitstroomprocessen van medewerkers volledig te automatiseren, vanuit het kernregistratiesysteem (AFAS).

Lees meer

Remote Onboarding: wat is daarvoor nodig?

Met het enthousiasme dat een nieuwe medewerker is binnengehaald, zo wilt u ook dat hij of zij de eerste werkdag start. Het komt steeds meer voor dat deze eerste werkdag, de onboarding, vanuit huis plaatsvindt. Aangezien de onboarding directe invloed heeft op het werkgeluk en succes van nieuwe werknemers, is het van belang dat dit proces digitaal vlekkeloos verloopt. Hieronder leest u wat daarvoor nodig is en hoe wij daarbij kunnen helpen.

Lees meer

Een Identity & Access Management oplossing in de overheid

Een goede beveiliging van ICT is cruciaal, vooral binnen de overheid. Datalekken liggen op de loer en omdat het gaat om gevoelige persoonsgegevens, zoals Burgerservicenummers of gegevens over zorg of maatschappelijke dienstverlening, kan het lek een grote impact hebben op het leven van burgers wanneer de gegevens worden ingezien door onbevoegden.

Lees meer