}

Blog

Lees hier de laatste IGA-ontwikkelingen

Systeembeheerder in het zonnetje op 25 juli

Op 25 juli 2014 is het System Administrator Appreciation Day 2014. Weinig collega’s staan er bij stil dat dit de dag is dat ze jou als systeembeheerder in het zonnetje mogen zetten door bijvoorbeeld een extra kopje koffie te brengen of door iets lekkers bij de koffie te regelen. Gelukkig hebben wij daar wel aan gedacht.

Lees meer

Categorieën

Algemeen

25 juli , sysadminday , systeembeheerder , system administrator appreciation day

Microsoft .NET web developer/architect gezocht!

Bij Tools4ever zijn we hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken voor Identity & Access Management. Op dit moment zoek ik versterking in de vorm van een Microsoft .NET Developer / Architect die zelfstandig in staat is om een Web 2.0 applicatie te ontwikkelen en te onderhouden. Heb je affiniteit met Microsoft netwerken, Active Directory, Identity & Access Management en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, neem dan contact op.

Lees meer

Categorieën

Algemeen

.net ontwikkelaar , vacature , web developer

Waar ben ik mee bezig?

Ja de laatste update is alweer een tijd geleden. De afgelopen maanden ben ik veel operationeel in het veld bezig geweest en natuurlijk weer een hoop ervaringen opgedaan, daarover later meer. Op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen gebaseerd op UMRA, ik verwacht begin 2010 hierover meer te kunnen vertellen.

Lees meer

Categorieën

Algemeen