}

Identity Governance and Administration

No-Nonsense

Identity Governance
& Administration

Onze Producten en DienstenModulen en prijzen

Producten en diensten

Onze krachtige Identity Governance & Administration oplossingen omvatten alle functionaliteiten om het gehele proces rond het beheer van de authenticatie en autorisatie van gebruikers te stroomlijnen.

IAM

Meerdere modulen ondersteunen alle onderdelen van Identity en Access Management. De kwaliteit van het product en gefaseerde implementatiemethode staan garant voor succes.

Meer over IAM

HelloID

Een cloud gebaseerde Single Sign-On oplossing waarmee u ook buiten het bedrijfsnetwerk - snel en zonder opnieuw te hoeven inloggen - webapplicaties kunt openen op ieder device.

Meer over HelloID

SSRPM

Out-of-the-box oplossing waarmee eindgebruikers zelf 24/7 het Active Directory wachtwoord kunnen resetten. Zonder vertraging en zonder hulp van de helpdesk.

Meer over SSRPM

Onze IGA-Oplossingen

Een overzicht van al onze software oplossingen voor Identity Governance & Administration. 

Klanten

Onze klanten

In Nederland is Tools4ever met meer dan 600 actieve klanten marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration. Wij bedienen een breed scala van organisaties variërend in grootte van 300 tot meer dan 200.000 user accounts. Zowel onderwijsinstellingen, zorginstellingen als (semi)overheid zetten de oplossingen van Tools4ever in.

Klik op één van de onderstaande logo’s om de ervaringen van onze klanten te lezen. Of bekijk al onze klantencases.

  • Gemeente Súdwest-Fryslân logo
  • Hogeschool Leiden logo
  • Jeugdbescherming Overijssel logo
  • Tronox logo

Vacatures

Kom jij werken bij Tools4ever?

Als professional sta je binnen Tools4ever centraal en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt Tools4ever dé werkgever waar jij jezelf optimaal kunt ontplooien. Kom ons team versterken! Bekijk alle vacatures.

Medior / Senior Software Developer

Voor de uitbreiding van ons software development team zoeken wij een Medior / Senior Software Developer die een sleutelpositie heeft bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen en daarbij de minder ervaren developers begeleid.

Junior Software Developer

Voor de uitbreiding van ons software development team zoeken wij een Junior Software Developer die meehelpt met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen.

Accountmanager New Business

Voor ons team New Business Sales zoeken we gedreven sales professionals met ondernemerskwaliteiten. Door middel van consultative selling onderzoek je de uitdagingen van de klant en bepaal je de meest optimale oplossing.

Implementatie Consultant

Als IAM consultant verricht je zelfstandig IGA-implementaties bij onze klanten. Je voert opdrachten uit bij verschillende grote bedrijven. Projecten zijn technisch en organisatorisch complex.

Het laatste nieuws

Maatregelen bij Tools4ever ivm het coronavirus

In verband met de oproep van de overheid om thuis te werken heeft Tools4ever besloten om zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken.

Maatregelen ivm het coronavirus

Maandelijks webinar: HelloID product update

Wilt u beter op de hoogte zijn van welke nieuwe functionaliteiten we hebben opgeleverd in onze HelloID software en hoe deze u en uw organisatie kunnen helpen? Volg dan onze maandelijkse webinars!

Aanmelden

Migratietraject naar HelloID Provisioning

In de aankomende maanden organiseren wij diverse sessies om u te informeren over het migratietraject naar HelloID Provisioning. HelloID is onze 3e generatie IAM-oplossing, een 100% cloud (IDaaS) dienst.

Aanmelden

Officieel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Wij zijn recent gecertificeerd voor de normen ISO 27001 en NEN 7510. Deze certificaten vormen de garantie aan onze klanten en partners dat onze informatiebeveiliging voldoet aan de hoogste normen.

Meer informatie