}

Identity Governance and Administration

No-Nonsense

Identity Governance
& Administration

Onze Producten en DienstenModulen en prijzen

Producten en diensten

Onze krachtige Identity Governance & Administration oplossingen omvatten alle functionaliteiten om het gehele proces rond het beheer van de authenticatie en autorisatie van gebruikers te stroomlijnen.

 Software Identity Access management

Meerdere modulen ondersteunen alle onderdelen van Identity en Access Management. De kwaliteit van het product en gefaseerde implementatiemethode staan garant voor succes.

Cloud Identity Access Software HelloID logo

De derde generatie Identity Management product van Tools4ever. HelloID is een 100% cloud-oplossing, eenvoudig in gebruik te nemen en dagelijks te beheren. Indien u een cloud-tenzij voert is HelloID de juiste keuze.

software passwords made easy SSRPM

Out-of-the-box oplossing waarmee eindgebruikers zelf 24/7 het Active Directory wachtwoord kunnen resetten. Zonder vertraging en zonder hulp van de helpdesk.

Software IGA-Oplossingen

Onze IGA-Oplossingen

Een overzicht van al onze software oplossingen voor Identity Governance & Administration.

IGA-oplossingen

Klanten

Onze klanten

In Nederland is Tools4ever met meer dan 600 actieve klanten marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration. Wij bedienen een breed scala van organisaties variërend in grootte van 300 tot meer dan 200.000 user accounts. Zowel onderwijsinstellingen, zorginstellingen als (semi)overheid zetten de oplossingen van Tools4ever in.

Klik op één van de onderstaande logo’s om de ervaringen van onze klanten te lezen. Of bekijk al onze klantencases.

  • iHUB logo
  • KwadrantGroep logo
  • Respect Zorggroep logo
  • Gemeente Rotterdam logo

Vacatures

Kom jij werken bij Tools4ever?

Als professional sta je binnen Tools4ever centraal en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt Tools4ever dé werkgever waar jij jezelf optimaal kunt ontplooien. Kom ons team versterken! Bekijk alle vacatures.

Medior / Senior Software Developer

Voor de uitbreiding van ons software development team zoeken wij een Medior / Senior Software Developer die een sleutelpositie heeft bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen en daarbij de minder ervaren developers begeleid.

Automation Scripting Engineer

Voor de uitbreiding van ons development team zoeken wij een Automation Scripting Engineer die de functionaliteiten van nieuwe software releases van HelloID automatiseert en de resultaten daarvan terugkoppelt aan het software development team.

Systeembeheerder

Als systeembeheerder word je verantwoordelijk voor het doorvoeren van uitbreidings- en verbeterprojecten en 3de lijn support. Je gaat meebouwen aan een betere infrastructuur.

Implementatie Consultant

Als IAM consultant verricht je zelfstandig IGA-implementaties bij onze klanten. Je voert opdrachten uit bij verschillende grote bedrijven. Projecten zijn technisch en organisatorisch complex.

Het laatste nieuws

Maatregelen bij Tools4ever ivm het coronavirus

In verband met de oproep van de overheid om thuis te werken heeft Tools4ever besloten om zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken.

Maatregelen ivm het coronavirus

Webinar: HelloID product update

Wilt u beter op de hoogte zijn van welke nieuwe functionaliteiten we hebben opgeleverd in onze HelloID software en hoe deze u en uw organisatie kunnen helpen? Volg dan onze maandelijkse webinars!

Aanmelden

Zorgsessie HelloID Provisioning

Vanuit Tools4ever organiseren we geheel vrijblijvend een sessie specifiek gericht op de zorgbranche. Identity & Access Management expert Tjeerd Seinen zal middels een online Webinar de conceptuele schets...

Aanmelden

De nieuwste blogs

Op reguliere basis schrijft Tools4ever blogs over een onderwerp uit de Identity & Access Management branche of over nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie. Meer weten? Bekijk de blogs via onderstaande link!

Meer informatie