Magister – @VO – [email protected] koppeling

We zien de laatste tijd dat Microsoft met de [email protected] omgeving in de educatieve markt in opkomst is. Scholen willen hierbij echter wel graag dat hun leerlingvolgsysteem (LVS) de gegevens automatisch kan aanleveren aan deze [email protected] omgeving. De gebruikelijke systemen zijn Magister van Schoolmaster en @VO van Simac Onderwijs.

Sinds kort is het mogelijk om met UMRA van Tools4ever een geautomatiseerde koppeling van Magister of @VO naar Active Directory en [email protected] te maken, zodat handmatige invoer of batch imports niet meer nodig zijn. UMRA ondersteunt nu de volledige Windows en Outlook Live specificaties zodat er meer mogelijk is dan alleen [email protected], wat feitelijk een soort subset van de eerdergenoemde systemen is.

Geschreven door:

Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en al ruim 10 jaar in dienst. Arnout legt zich als Architect toe op het bedenken en ontwikkelen van nieuwe features, oplossingen en diensten van Tools4ever die aansluiten op de vraag uit de markt. Arnout studeerde Hogere Informatica aan de Hogeschool van Utrecht.
Terug