Tools4ever op Heliview congres 26 mei 2009

Tools4ever doet mee met het Identity and Access Management congres van Heliview. Het congres wordt gehouden op 26 mei te Hoevelaken.

Tools4ever verzorgt twee presentaties op het congres. De eerste wordt gegeven door KPN, tijdens deze presentatie zal Arnold Hoogerwerf van KPN uitleggen hoe de implementatie van UMRA en SSRPM bij KPN breed is uitgevoerd. Arnold zal voornamelijk ingaan op de eisen/wensen aan de Identity Management oplossing, de implementatie van UMRA, resultaten van de implementatie.

De tweede presentatie wordt gegeven door Geert Huiting van de Stichting Talant. Stichting Talant is een zorg instelling in het noorden van Nederland en is een organisatie van meer dan 6000 medewerkers. Talant werkt al geruime tijd met UMRA. 1 van de belangrijkste redenen om met een Identity Management oplossing te gaan werken was het voldoen aan eisen van de HKZ normering.

Zie de website tools4ever voor meer informatie.

Geschreven door:

Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en al ruim 10 jaar in dienst. Arnout legt zich als Architect toe op het bedenken en ontwikkelen van nieuwe features, oplossingen en diensten van Tools4ever die aansluiten op de vraag uit de markt. Arnout studeerde Hogere Informatica aan de Hogeschool van Utrecht.
Terug