}

Tools4ever Partners

Tools4ever partners

Welkom op de partner sectie van Tools4ever. Hieronder wordt een overzicht gegeven van de verschillende partners waarmee Tools4ever samenwerkt. De partners zijn opgedeeld in de volgende groepen:

Implementatiepartners

Als organisatie kunt u ervoor kiezen om HelloID zelf te implementeren, de implementatie uit te laten voeren door een implementatiepartner óf door Tools4ever. Een combinatie van deze 3 opties behoort ook tot de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor het beheer en doorvoeren van wijzigingen. Hieronder wordt een overzicht gegeven van de beschikbare implementatiepartners. Consultants van implementatiepartners zijn opgeleid door Tools4ever, zijn HelloID-gecertificeerd, hebben één of meerdere implementaties uitgevoerd en worden begeleid door Tools4ever.

Staat de door u gewenste partner niet in het onderstaande overzicht? Geen nood, de lijst groeit snel en de komende maanden zal deze lijst verder uitgebreid worden. U kunt implementatiepartners ook aanbevelen bij Tools4ever of we kunnen u indien gewenst in contact brengen met één van de onderstaande partners. Deze verzoeken (en andere) kunt u sturen naar Sales@tools4ever.com. We helpen u graag verder!

partner tools4ever acknowledge
partner tools4ever acne.

 

 

partner tools4ever bai isolations
partner tools4ever commitment
partner tools4ever Detron
partner tools4ever GTS-online
partner tools4ever itvalue
partner tools4ever korton
partner tools4ever login consultants
partner tools4ever nedvice
partner tools4ever openline
partner tools4ever pink elephant
partner tools4ever previder
partner tools4ever qnp ict telecom
partner tools4ever ram info technology
partner tools4ever sltn inter access
partner tools4ever speyk
partner tools4ever The Computer Company
partner tools4ever unica

Product partners

Met de volgende partners heeft Tools4ever een vergaande integratie gemaakt in de software. De integratie wordt actief onderhouden in samenwerking met de partner. Ook worden klanten gezamenlijk op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Tools4ever werkt graag samen met andere leveranciers. Vindt u als klant dat een partner mist of werkt u als softwareleverancier al nauw samen met Tools4ever maar staat uw bedrijf niet in de lijst? Stuur een bericht naar Sales@tools4ever.com en we ondernemen actie.

partner tools4ever AFAS
partner tools4ever a&m impact
partner tools4ever embrace
partner tools4ever Microsoft
partner tools4ever Nedap
partner tools4ever TOPdesk
partner tools4ever triptic
partner tools4ever Workspace 365

Nog geen Tools4ever partner maar wel benieuwd naar de mogelijkheden?