}

Events

Aankomende Events

Hieronder onze openbare events. Wil je op de hoogte blijven van onze events of andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Maandelijkse Webinar HelloID

30 oktober 2020
16:00 - 16:30 uur
Elke maand releasen wij de nieuwe features van onze cloud sofware HelloID. Rick van den Dijssel (Product owner) neemt de nieuwe features door tijdens een webinar.

Zorg Sessie: Volledig automatiseren van het user account beheer

22 oktober 2020: 13:30 - 14:30
Tools4ever organiseert twee remote sessies specifiek gericht op de zorgbranche waarbij we concreet ingaan op het onderwerp: Volledig automatiseren van het user account beheer vanuit het kernregistratiesysteem.

HelloID Business Consultancy training

Verschillende data (zie inschrijfformulier)

Tools4ever biedt de mogelijkheid tot Business Consultancy trainingen voor HelloID aan. Deze trainingen hebben als doel om deelnemers meer kennis van de aanpak vanuit Tools4ever op te laten doen en volgens best-practice de implementatie uit te voeren. De Business Consultancy focust zich met name op de modules Provisioning en Service Automation.

HelloID Fundamentals trainingen

Verschillende data (zie inschrijfformulier per module)

Tools4ever biedt de mogelijkheid tot HelloID Fundamentals trainingen aan. Deze trainingen hebben als doel om deelnemers meer kennis van HelloID op te laten doen en ook gecertificeerd te raken teneinde de verschillende modulen te kunnen implementeren.

Meld u aan voor één van de trainingen: