}

Events

Aankomende Events

Hieronder onze openbare events. Wil je op de hoogte blijven van onze events of andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Sessie Access Management i.s.m. Embrace

4 juli in Baarn
15:00 - 18:00 uur
Tegenwoordig wil iedere medewerker één portaal om alle informatie, applicaties en collega’s te vinden en maar een keer in te hoeven loggen. HelloID Access Management kan naadloos geïntegreerd in het social intranet portaal van Embrace. In deze sessie leert u meer over de toegevoegde waarde van een intranet van Embrace waarbij we samen met HelloID de mogelijkheden voor jullie neerzetten.

Tools4ever Puzzle Challenge

1 augustus 2019
Gaat jouw hart sneller kloppen als je die ene moeilijke hersenkraker hebt opgelost? Doe mee aan de Tools4ever Puzzle Challenge! Eke maand krijg je een puzzel thuisgestuurd. De winnaar wint een fantastische prijs! May the best puzzle geek win!

Sessie Access Management i.s.m. a&m impact

12 september in Apeldoorn
15:00 - 18:00 uur
Als organisatie in de zorg wil je dat medewerkers en vrijwilligers goed, leuk en efficiënt kunnen samenwerken. Dit doet a&m impact mede met de integratie van HelloID Access Management van Tools4ever. Hiermee realiseer je direct voordelen zoals Single Sign-on, rechten binnen en buiten het bedrijfsnetwerk, multi-factor authenticatie en actualiteit van gebruikers uit je Active Directory.

Sessie Access Management i.s.m. Iris Intranet

3 oktober in Eindhoven
15:00 - 18:00 uur
Iris Intranet is de digitale werkomgeving waar jij en je collega’s kunnen samenwerken, kennis delen en informatie vinden. Door de integratie met Tools4ever kun je met behulp van HelloID en de Single Sign-On functionaliteit eenvoudig vanuit één digitale werkomgeving naar diverse cloudapplicaties zonder iedere keer overnieuw in te loggen.

Afgelopen Events

Sessie: AFAS en Tools4ever

13 juni in Leusden
15:00 - 18:00 uur
Alle wijzigingen die je in AFAS maakt direct doorgevoerd in het netwerk? Dat kan, met de IAM software van Tools4ever. Tijdens deze sessie vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn van deze koppeling, de nieuwe functionaliteiten én toekomstplannen.

Meetup: Continuous Delivery vanuit het management perspectief

13 juni in Baarn
17:00 - 20:30 uur

Continuous Delivery wordt steeds belangrijker in de ontwikkeling van software. Continuous Delivery is erop gericht software zo snel en frequent mogelijk in productie te krijgen. Tijdens de Meetup Continuous Delivery laat Kim van Wilgen zien hoe de verandering naar Continuous Delivery en devOps het DNA van een bedrijf kan veranderen.

HelloID training

25 april 2019

Tools4ever biedt vanaf nu HelloID-trainingen aan.
Deze trainingen stellen u in staat om meer kennis op te doen van HelloID Access Management in een gecontroleerde omgeving. Tools4ever verzorgt deze trainingsomgevingen waardoor u optimaal hands-on ervaring opdoet, zonder dat dit impact heeft op uw eigen omgeving.

Microservice Architecture

11 april 2019
Tijd: vanaf 17:00 uur

Tools4ever organiseert in samenwerking met Sander Hoogendoorn een avond over Microservice Architecture - ”Is It Right for Your Software Development?”

Veel organisaties zetten Microservices met veel succes in. De inzet belooft schaalbaarheid, vervangbaarheid en flexibiliteit. Echter, wanneer je als developer, architect of tester aan het roer staat is het vaak lastig om uit te vinden hoe je met behulp van Microservices daar gaat komen. Sander Hoogendoorn neemt je mee in de wereld van Microservices.

Pizza Sessie “Kijk zonder handen!”

28 maart 2019
Tijd: 15:00 - 18:00

Tools4ever en TOPdesk werken al meer dan 10 jaar samen. In deze sessie geven wij samen een presentatie over de huidige stand van zaken en een unieke invulling van het Service Automation of "Shift Left" concept middels het nieuwste product van Tools4ever: HelloID.