Events

Aankomende Events

Hieronder onze openbare events. Wil je op de hoogte blijven van onze events of andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Webinar 'ISO 27001 en beheren van user accounts'

Woensdag 25 mei 13.00 – 14.00 uur
Het beheren van user accounts oftewel Identity & Access Management (IAM) speelt een essentiële rol in verschillende ISO 27001 maatregelen. In dit webinar leggen we op basis van het ISO 27001 managementsysteem uit wat de best practices zijn voor geautomatiseerde User Provisioning, Service Automation en Access Management.

Kosteloos inschrijven voor webinar

Webinar 'RBAC en role mining'

Donderdag 16 juni 10.00 – 11.00 uur
Het inrichten van een rollenmodel wordt door organisaties vaak als de grootste drempel gezien om te starten met een IAM-implementatie. In dit webinar laten we zien hoe smart role mining via HelloID kan worden ingezet om snel en met beperkte inspanning een rollenmodel te definiëren.

Kosteloos inschrijven voor webinar

HelloID Fundamentals trainingen

Verschillende data (zie inschrijfformulier per module)

Tools4ever biedt de mogelijkheid tot HelloID Fundamentals trainingen aan. Deze trainingen hebben als doel om deelnemers meer kennis van HelloID op te laten doen en ook gecertificeerd te raken teneinde de verschillende modulen te kunnen implementeren.

Meld u aan voor één van de trainingen:

ProvisioningService AutomationAccess Management

HelloID Business Impact training

Verschillende data (zie inschrijfformulier)

Tools4ever biedt de mogelijkheid tot Business Impact trainingen voor HelloID aan. Deze trainingen hebben als doel om deelnemers meer kennis van de aanpak vanuit Tools4ever op te laten doen, de werking van HelloID en de ideeën daar achter te begrijpen en volgens best-practice de implementatie uit te voeren. De Business Impact training focust zich met name op de modules Provisioning en Service Automation.

Aanmelden

Maandelijkse Webinar HelloID

9 juni 2022
16:00 – 16:30 uur
Elke maand releasen wij de nieuwe features van onze cloud sofware HelloID. Rick van den Dijssel (Product owner) neemt de nieuwe features door tijdens een webinar.

Word lid van onze Youtube kanaal en zet de meldingsbel aan om bericht te ontvangen voor de webinar.

Ga naar de Tools4ever kanaal