}

Gemeente sessie HelloID

Provisioning

Gemeente sessie HelloID Provisioning

User accounts en rechten beheren van medewerkers in het netwerk is voor de ICT-afdeling een tijdrovende klus. Veel van de informatie die zich in een personeelssysteem bevindt, is al voldoende om gebruikersaccounts te beheren. Denk bijvoorbeeld aan NAW-gegevens, start- en einddatum van het contract, functie, 'manager-medewerker'-relatie en afdeling. Door deze informatie te koppelen met het netwerk, kan het user beheerproces volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd.

Doel van de Webinar:

Tools4ever ondersteunt momenteel meer dan 650 organisaties (waarvan 60 gemeenten) op het gebied van Identity & Access Management. Wij merken dat dit soort zaken bij veel gemeenten erg actueel zijn, zowel in het kader van gebruikersgemak (efficiency) als in het kader van informatiebeveiliging (BIG/BIO).

Vanuit Tools4ever organiseren we geheel vrijblijvend een sessie omtrent bovenstaande zaken specifiek gericht op de gemeentebranche. Identity & Access Management expert Tjeerd Seinen zal middels een online Webinar de conceptuele schets en een live demo van de software laten zien, uiteenzetten hoe we hier reeds 60 gemeenten in ondersteunen en verder tips maar ook valkuilen van een dergelijke implementatie delen.

Data van de verschillende webinars:

  • 23 juli 2020, 13:30-14:30

Inschrijven

Hiernaast kunt u zich inschrijven voor de HelloID Gemeente Sessie, eventuele collega’s zijn uiteraard ook van harte welkom.

Vragen? Mail naar: sales@tools4ever.com