}

Transformeer je intranet tot digitale werkplek

3 oktober in Eindhoven

Tegenwoordig hebben mensen thuis vaak een ICT-omgeving die gebruiksvriendelijker is dan op kantoor. Dit kan anders met de digitale werkplek, ofwel de digital workplace. Medewerkers kunnen via één portaal alle informatie, applicaties en collega’s vinden, waarbij ze maar eenmalig hoeven in te loggen. Goede interne samenwerking en communicatie zijn belangrijke voorwaarden voor een digitale werkomgeving. Dat maakt het intranet het ideale startpunt voor de reis naar een digitale werkomgeving.

Door het integreren van het sociale intranet Iris Intranet met HelloID Access Management ontstaat één digitaal portaal voor medewerkers waar alle informatie, communicatie, processen én applicaties samenkomen. Via dit portaal kunnen medewerkers elkaar makkelijk vinden en op dezelfde wijze als zij dat privé gewend zijn ook zakelijk met elkaar communiceren.

Gebruikers authentiseren zich – volledig conform de ISO27001– afhankelijk van de data classificatie en daaraan gekoppelde toegangsregels eenmalig (Single Sign-on) en/of middels Multi Factor Authentication (MFA) voor eenvoudige, maar veilige toegang tot toepassingen en gegevens. Dankzij de integratie met bijvoorbeeld Office 365 zijn daarnaast ook de gedeelde en persoonlijke bestanden gemakkelijk toegankelijk.

De digitale werkplek van Tools4ever en Iris Intranet: Veilig, voordelig en gebruiksvriendelijk.

Meld je nu aan voor onze partnersessie en wij vertellen je hier graag meer over!

Waar en wanneer:
3 oktober in Eindhoven
Tijd:
15:00 – 18:00 uur
Kosten: Géén. Wij zorgen daarnaast ook voor wat lekkere hapjes.

Inschrijfformulier

 

Let op, uw gegevens worden ook gedeeld met onze partner Iris Intranet. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, stuur dan een mail naar: marketing@tools4ever.com