}

Persbericht

Tools4ever schenkt puzzels aan Stichting Jeugd-Punt

Tools4ever steunt Jeugd-Punt

Afgelopen zomer introduceerde Tools4ever de Tools4ever Puzzle Challenge. Tussen augustus en december ontvangen de deelnemers een ingewikkelde denkpuzzel thuis die ze weer opgelost kunnen terugsturen. Tools4ever schenkt de opgeloste puzzels aan Stichting Jeugd-Punt, een organisatie die jongeren met problemen stimuleert te geloven in eigen kracht en talent.

Ellis van Tilburg, begeleider Jeugd-Punt: “We zijn heel blij met de puzzels. Het is leuk om de jongeren uit te dagen en te prikkelen iets nieuw te proberen. Een van onze vrijwilligers organiseert elke week een bordenspellenavond in het jongerencentrum, de puzzels van Tools4ever komen hierbij goed van pas! Op deze manier worden de jongeren naast de spelcomputer ook met andere spelvormen geïntroduceerd.”

Ruim 120 enthousiaste puzzelaars uit alle hoeken van het land begonnen aan de Tools4ever Puzzle Challenge. Binnen een paar dagen lag de brievenbus van Tools4ever - marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration - vol met de eerste opgeloste puzzels. Deelnemers die de maandelijkse puzzel niet of niet goed opgelost terugsturen, liggen uit het spel. In december vindt de laatste ronde plaats. De overgebleven deelnemers nemen het daarna live tegen elkaar op en moeten een aantal puzzels zo snel mogelijk oplossen. De winnaar krijgt de eretitel ultieme puzzelkoning(in) én een ballonvaart voor twee personen!

Tjeerd Seinen, medeoprichter Tools4ever: “Heel leuk dat dit zo’n succes is geworden. We kregen direct al veel positieve reacties van de deelnemers. Het idee van de Tools4ever Puzzle Challenge is ontstaan doordat onze software developers hier vaak denkpuzzels laten bezorgen. Deze gaan vaak het hele kantoor rond. We vonden dat zo leuk, dat we het groter wilden aanpakken, ook om te laten zien waar wij mee bezig zijn: puzzelen om de beste oplossingen voor onze klanten te bedenken.”

Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan de Tools4ever Puzzle Challenge. In maart 2020 start Tools4ever weer een nieuwe Puzzle Challenge.